İyi günler
ben 20.04.2012 tarihinde iş kazası geçirdim
ceza mahkemesi 2016 da bitti ve olayda kusuru olanlar ceza aldı
ardından tazminat davası devam ediyor şuan hala
göçük altında kaldım belediye nin ihalesini alan firma ve onun taseronlugunu yapan firma %40 biri %40 diğeri %10 proje sorumlusu %10 da kepçe operator u kusurlu tepeme duvar yıktılar
hiç birinden de kaza sürecinde destek görmedim
sürekli iş göremezlik alıyorum iş göremezlik derecem %100
2023 e kontrol muayenesi verdikleri için hesap yapılamiyor kalıcı hasarım var ayın 18 de mahkemem vardı avukatım en azından %50 den bir hesap yapılmasını bunun da yarisinin şimdi bana verilmesini 2023 de tekrar hesaplanıp kalan kısmının tahsilini istemis
sizce bu mümkün mü evliyim 1de çocuğum var mağdur durumdayım ilginize şimdiden teşekkür ederim
ben 20.04.2012 tarihinde iş kazası geçirdim
ceza mahkemesi 2016 da bitti ve olayda kusuru olanlar ceza aldı
ardından tazminat davası devam ediyor şuan hala
göçük altında kaldım belediye nin ihalesini alan firma ve onun taseronlugunu yapan firma %40 biri %40 diğeri %10 proje sorumlusu %10 da kepçe operator u kusurlu tepeme duvar yıktılar
hiç birinden de kaza sürecinde destek görmedim
sürekli iş göremezlik alıyorum iş göremezlik derecem %100
2023 e kontrol muayenesi verdikleri için hesap yapılamiyor kalıcı hasarım var ayın 18 de mahkemem vardı avukatım en azından %50 den bir hesap yapılmasını bunun da yarisinin şimdi bana verilmesini 2023 de tekrar hesaplanıp kalan kısmının tahsilini istemis
sizce bu mümkün mü evliyim 1de çocuğum var mağdur durumdayım ilginize şimdiden teşekkür ederim