14.02.2012 tarihinde fabrikada iş kazası geçirdim.1tonluk presin altında kaldım.ve bu kaza sonucu kalın bağırsağım patladı ameliyat oldum ve bağırsağım 3ay dışarda kaldı.işyerinden şikayetçi olmadım ne ifade verdiğimide hatırlamıyorum çünkü olaydan hemen sonra polis geldi ifademi aldı.bu mayısın 6sında 2.ameliyatımı oldum ve bağırsağım içeriye alındı.hala daha kendimi iyi hissetmiyorum.olay yeri inceleme raporunda kamera korkuluk vs bütün önlemler alınmıştır hiçbir bulguya rastlanmamıştır die yazıyordu ki kaza yaptığım yerde ne korkuluk ne kamera nede levha vardı.yanıma müfettiş gelmesi gerekiyormuş müfettiş gelmedi
ve yarın işe başlıyorum doktor rapor vermedi.çalışabilirsin dedi.ben çalışacak duruma gelmedim daha kendimi toparlamam lazım.şimdi sorum şu sürekli işgörmezlik raporu alabilirmiyim alırsam %kaç verirler.birde işyeri beni işten çıkarırsa beni mağdur etti die maddi ve manevi tazminat davası açma hakkım varmıdır?bana yardımcı olurmusunuz ne yapacağımı bilmiyorum.mahkemeye verirsem kıdem tazminatımı alamıycam ve işten çıkarırlar bu halde çalışmam.yada patronla konuşsam ne diyebilirim bana yardımcı olun lütfen arkadaşlar
ve yarın işe başlıyorum doktor rapor vermedi.çalışabilirsin dedi.ben çalışacak duruma gelmedim daha kendimi toparlamam lazım.şimdi sorum şu sürekli işgörmezlik raporu alabilirmiyim alırsam %kaç verirler.birde işyeri beni işten çıkarırsa beni mağdur etti die maddi ve manevi tazminat davası açma hakkım varmıdır?bana yardımcı olurmusunuz ne yapacağımı bilmiyorum.mahkemeye verirsem kıdem tazminatımı alamıycam ve işten çıkarırlar bu halde çalışmam.yada patronla konuşsam ne diyebilirim bana yardımcı olun lütfen arkadaşlar