Konunun buraya açılıp açılmayacağını bilmiyorum. Hatalıysam affola. Ben yüksek gerilim hattında çalışıyordum. Sigortalı olarak. Allah herkesten uzak etsin elektirik çarpması sonucu iç organlarımda zedelenmeler oldu. Uzuv olarak çok şükür bir kaybım yok. Bağırsaklarım şimdilik dışarda iç organlarımın iyileşmesi bekleniyor. Ben firmayı mahkemeye vereceğim. Neler yapabilirim? Ayrıca çalıştığım iş fizik gücüne dayalı bir iş olduğu için artık çalışamayacağım. sigorta pirimim toplamda 2500 gün. Malulen emekli olabilir miyim? Olabilirsem neler yapmam gerekiyor?
Kazayı 9 Nisan 2014 tarihinde geçirdim. 75 Günlük raporum haftaya doluyor. Bağırsaklarım dışarda olduğu için raporu yenileyeceğim. 15/20 içinde muhtemelen tekrar ameliyat olacağım bağırsaklar içeriye alınacak. İş kazası olduğuna dair tutanaklar mevcut. Şimdi daha net oldu sanırım.
Kazayı 9 Nisan 2014 tarihinde geçirdim. 75 Günlük raporum haftaya doluyor. Bağırsaklarım dışarda olduğu için raporu yenileyeceğim. 15/20 içinde muhtemelen tekrar ameliyat olacağım bağırsaklar içeriye alınacak. İş kazası olduğuna dair tutanaklar mevcut. Şimdi daha net oldu sanırım.