Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş kazası ile oluşan avülsiyon kırığına ne oran verilmektedir?

Cuma.Kayar

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba 19. Ağustos ta İş Yerinde Çalıştıgım Avm'de Otopark Görevlisi Olarak Bağaj Kontrolu Yaptığım Esnada 2 Aracın Arasında Kaldım. Sağ Ayak Bilekten Lif Kopması ve Parçalı Kırık Meydana GeLdi 2 Ay Ayagım Alcıda Kaldı. Sağ Dizden Aşağısı Ödem Oluşmuş. ilk Baslarda Sadece Alcı Tedavisi Uygulandı. 3 Ocak 2018 de Ameliyat Oldum . Doktor aMeliyatta Farkına Vardı Liflerin Koptugunu.Ameliyat Oldum Sıuan Ayagım 1 Aydır Tekrar ALcıda.

Şimdi Sorum Şu Hastaneye Gidicem Mart Ayında Heyete Girecem Ayagım Baya Zayıf Kalmış Ödem Var Lif ve Sinir Kopması Var Rapor Oranı % Kaçtır ???

@Cuma.Kayar

Hasarın yol açtığı kalıcı kısıtlılık önemli. O nedenle bir şey söylemek mümkün değil. Ama her koşulda tazminat için girişimde bulunmanızı öneririm.

Ayrıca iş kazası mahiyetinde olduğu için %10 ve üzeri raporda sürekli iş göremezlik geliri bağlanacağını da unutmayın. Bu konuda da sgk bağlanında başvurunuzu yapın raporu aldıktan sonra.

Üst Alt