Arkadaşlar 1 ayda işyerinde geçirmiş olduğum Kalp krizi sonrasında(anju ve bypass oldum) Kayıtlara İŞ kazası olarak geçti... Jandarma tutanağını eve gelip evde tuttular. Sonrasında 4 ayda Jandarma beni aradı.. Savcılık Kararı ile KATİ HEKİM RAPORU aldırılmam istenmiş. Nihai karar bu çıkmış. Kati rapor ve sürekli işgöremezlik Raporu Ayrı Ayrı mı! Daha yeni Vergi indirimi içinde Hastaneden %40 Rapor aldım.
Sorum Şudur Ki: Ben Sürekli İşgöremezlik Raporu Müracatında Bulunacaktım Bu durumda Jandarma 'da Hastaneye Sevk edebiliyor galiba ki elimdeki Tutanakta yer almaktadır. Şimdi Sürekli İşgöremezlik Raporu Çıkartmak için, BİREYSEL Mİ YOKSA JANDARMA SEVKİ ile mi Çıkartayım. Bu konu hakkında bilgi sahibi arkadaşlara.. Teşekkürler..
Sorum Şudur Ki: Ben Sürekli İşgöremezlik Raporu Müracatında Bulunacaktım Bu durumda Jandarma 'da Hastaneye Sevk edebiliyor galiba ki elimdeki Tutanakta yer almaktadır. Şimdi Sürekli İşgöremezlik Raporu Çıkartmak için, BİREYSEL Mİ YOKSA JANDARMA SEVKİ ile mi Çıkartayım. Bu konu hakkında bilgi sahibi arkadaşlara.. Teşekkürler..