arkadaşlar ben de iş kazası geçirdim
sağ kolumu parmaklardan dirseğe kadar bant kaptı. kaza öncesinde koruma sacı emniyet teli acil stop düğmesi yoktu. şahitlerle ispatlandı ve denetmen % 50 bana kusur vermiş % 50 fabrikaya kusur vermiş
şimdi bu orana itiraz etmeli miyim kararsız kaldım
şimdi hastaneye sevk ettiler baş parmak kalkmıyor diğer parmaklarım de tek bağımsız olarak kalkmıyor işaret parmağım ve diğer parmaklarım da kalkmıyor sadece hepsi kalkıp yumruk yapabiliyorum bileğim de biraz kalkıyor 1 kilo ağırlı aldığım an bileğim düşüyor kaslar ve tendonlarda tam kat yırtılma var
doktorumun söylediği bir daha düzelmeyeceği
denetmenin bana vermiş olduğu % 50 kusura itiraz etmeli miyim
bir de kolumun meslekte kazanma gücü ne kadardır vereceğiniz
cevaplar için şimdiden teşekkür ede
sağ kolumu parmaklardan dirseğe kadar bant kaptı. kaza öncesinde koruma sacı emniyet teli acil stop düğmesi yoktu. şahitlerle ispatlandı ve denetmen % 50 bana kusur vermiş % 50 fabrikaya kusur vermiş
şimdi bu orana itiraz etmeli miyim kararsız kaldım
şimdi hastaneye sevk ettiler baş parmak kalkmıyor diğer parmaklarım de tek bağımsız olarak kalkmıyor işaret parmağım ve diğer parmaklarım da kalkmıyor sadece hepsi kalkıp yumruk yapabiliyorum bileğim de biraz kalkıyor 1 kilo ağırlı aldığım an bileğim düşüyor kaslar ve tendonlarda tam kat yırtılma var
doktorumun söylediği bir daha düzelmeyeceği
denetmenin bana vermiş olduğu % 50 kusura itiraz etmeli miyim
bir de kolumun meslekte kazanma gücü ne kadardır vereceğiniz
cevaplar için şimdiden teşekkür ede