Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş kazası sonucu sol gözümü kaybettim ve ardından işten atıldım!? [Hukuk]

akrep34216

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
tüm site okuyu ve üyelerine slm olsun . kısa ve öz anlatmak isterim konumu .....
ben iş kazasında sol gözümü kaybettim yüzde doksan olarak ve sol gözüm üstü yani anlıma üç cm üç cm platin konuldu. 2 beyin ameliyatı vesaire. inanın ki arkadaşlar ve değerli hacalar, ölmek bir kezdi ama ben kaç defa öldüm biliyor musunuz. halla devam ediyor serivenim. hastanelerde yüzünüze bakmıyorlar vallahi. hukuk mücadelem devam ediyor .
firmaya gelen müfettiş baktım patronumla kebap yiyorlar. neden dien varsa cevap şu : bu müfettiş beni savunur mu sizce? heşey parası olananın hakkımı sizce? ben zayıfım die mi bütün bunlar olması gerkiyor?
hayır adalet buysa ben bu adaleti tanımıyorm . beni işveren tek gözüme rağmen işten de attı . 2 çocuğum var, evim kira, aldığım maaş da 600 ytl idi. ev kiramda 300 ytl . siz olsanız ne dersiniz ve ne yaparsınız?
ben şimdi ne iş bulurum bu gözle, bu bedenle !
şaşırdım vallahi

saygılarımla
salih

Ah bu sistem...
Aleyhinize bir sonuç çıkarsa itiraz etmekten ve gerekirse hukuki yola başvurmaktan başka yol yok maalesef. Mutlaka ama mutlaka Baro'ya gidip bir avukata danışın.

Kanuni yolları tam olarak bilmiyorum fakat işten çıkarıldıktan sonra dava açmanız için mutlaka belli bir süreniz vardır.
Bu süreyi geçirmeyin.
Maddi durumunuz Avukat tutmaya yetmese bile hemen bir Avukatın yazıhanesine gidin başınızdan geçen olayı anlatıp anlaşın ve hemen dava açtırın parayıda davayı kazandığınız da verirsiniz.
Lütfen yazımı ciddiye alın ve hemen avukata gidin çekinmeyin çocuklarınızın geleceğini düşünün. AllAH cc yardımcın olsun.

çok teş ediyorum allah cümlemize yadım etsin gör üzre saygılarımla salih

ne aşamdasınız şuan paylaşırsanız aynı sorunla karşılaşanlara faydası olur

Çok geçmişler olsun. bunun gibi olayları okadar çok duyuyoruz ki...
Nerede oturuyorsanız, zaman kaybetmeden baroya gidin bir av. isteyin bunu vermeleri çok zor olmuyor. kiradayım demişsiniz ..
bende almıştım barodan av. çok gereken olmuyor zorluk çıkarmıyorlar yani..

Üst Alt