Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş kazası sonucu verilen %15 oranındaki raporuma itiraz edebilir miyim?

nadir__

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar

ben 2003 yılında iş kazası sonucu sağ ayak bileğimden ayağım koptu. Ayağım geri dikildi ama fonksiyonlarını kaybettim. 3 cm kısalık da var.
%15 rapor üzerinden maaş bağlandı. Ama %15 sakatlık oranımın az olduğunu düşünüyorum
itiraz etme hakkım var mı acaba.

Teşekkürler..

Çok teşekkür ederim..Mesleğim Ototamirciliği şuan işimi yapamıyorum.Kaza geçirdiğim firmada büro işleri yapmaktayım.%15`E Göre Emekli maaşım 216 TL.2005 yılından buyana almaktayım,maaşımında düşük olduğunu düşünüyorum.İtiraz etmekte geç kalmadım umarım...

Süre aşımına dair bilgim yok doğrusu. Ama velev ki süre geçse bile, iş kazasından dolayı meydana gelen işgücü kaybının kazada meydana gelen hasar nedeniyle ilerlediğini savlayıp yeniden değerlendirme istenebilir.
Ama, korkum, Midyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmayın. Malum, sakatlık oranları çok düşürüldü/düşürülüyor. Hastaneler/kurumlar bu konuda öyle ketum ki; "taş gibisin" deyip geri gönderirlerse yazık olur.

Kesinlikle haklısınız,göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı çok teşekkür ederim...Saygılarımla hoşca kalın..

Üst Alt