7.11.2019 tarihinde yuksekten duşme iş kazası geçirdim 7 aydır tedavim devam ediyor henüz bir adım ileryemedik işgücü kaybı oranı için ssk hastaneye sevki ne zaman çalışır raporu alırsan sevkini yapacagız diyor avukatım tazminat davası için bekleyelim oran belirlensin ondan sonra davayı açarız diyor adli vaka polis kamera kayıtları ve tutanakları 6 ay önce almasına rahmen henuz dava acılmamış nedense yaş 54. maaş net 4.100 brut 5700 kusur oranım tahminen yuzde 5 yada 10 bu durumda nekadar maddi manevi tazminatım olur iş gucu kaybım nekadar olur tecrubeli arkadasların yorumlarını bekliyorum
kaza sonu cu hasar şu şekilde sag ayak topuk kırıldı alçı yapıldı sag dirsek radius kırık platın 12 vida takıldı kafatası alın burun kırıldı burun içine plak vida takıldı damak ve diş kaybı var 8 kaburga kemigim kırık ıyıleştı beyin hasarı yok ameliyata dakikalar kala beyin cerrahı operasyondan vazgeçti 6 ay içinde kaynar dedi birde iki omuzumdada yırtık ve damar incelmesi sinir sıkışması mevcut işgücü kaybım sizce yuzde kac olur? tazminat miktarım ne olur? hangi yolu izlemeliyim?
kaza sonu cu hasar şu şekilde sag ayak topuk kırıldı alçı yapıldı sag dirsek radius kırık platın 12 vida takıldı kafatası alın burun kırıldı burun içine plak vida takıldı damak ve diş kaybı var 8 kaburga kemigim kırık ıyıleştı beyin hasarı yok ameliyata dakikalar kala beyin cerrahı operasyondan vazgeçti 6 ay içinde kaynar dedi birde iki omuzumdada yırtık ve damar incelmesi sinir sıkışması mevcut işgücü kaybım sizce yuzde kac olur? tazminat miktarım ne olur? hangi yolu izlemeliyim?