Merhaba, Bipolar bozukluk hastasıyım. Kamuya engelli sınavına girerek kazandım ve atandım. 1 yıl oldu. Fakat 1 yılda çalıştığım kurumda (amirim dışında) is arkadaslarim tarafından her gün "bipolar bozukluğu var, deli, akıl hastası, ruh hastası, vah vah, aptal, ise yaramaz, yetersiz, aslında iyi bir kız, saf masum, özürlü" gibi ithamlarda bulunuyorlar. Asagilanmam,küçük düşürülmem, hastalığımla anılmam kalbimi her gün çok kırıyor. Bana verilen isleri hallediyor, hatta fazla fazla yapıyorum. Gelen vatandaşlarla da muhattap olmak, bilgi vermek ve is yapmak zorundayım. Ki işim sadece bundan ibaret değil. Onlara bile söylüyorlar. Yüzüme ise gülüp halimi hatrimi soruyorlar, sanki o cümleleri kullanmamislar gibi. İyice psikolojim bozuldu. Sistematik olarak bunlara maruz kalmam beni suskun, rahatsız, kimseye güvenemeyen bir insan haline getirdi. Çalışkanım ve işimin hatta yeri gelince sıra arkadaşımın işini bile yapıyorum. Kimseye saygısızlık etmedim atandigimdan beri. Gayet kibar davrandim. Bu konuda ne yapabilirim. Amirimle bu konuyu konuştum bana dönüşü "sen öyle duyuyor olabilir misin, kim yapıyor isim söyle, bunlar suçtur" cümlesi oluyor. (1 defa gittim, hiçbirinin ismini vermedim.) Bunu kanıtlamam zor mu? Açıkçası isim verince daha çok mobbinge uğrayacağımı düşünüyorum. Ayrica yuz yuze bakıyoruz, ben onlar gibi olamam diyorum."Bu bizi şikayet eder, ağlar bu mal" cümleleri kuruyorlar. Bu konuda ne yapabilirim? Lütfen yardımcı olur musunuz? Şimdiden teşekkür ederim.