Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşe gidince psikolojim bozulmaya başlıyor..?

oldboi

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
33
Bu sizede oluyormu arkadaslar. Kendi başıma kalınca zihnim toparlanıyor okuyorum vs kendimi dinleyip kendime yaklaşıyorum , koca bi denizde bi balık gibi yüzerek buluyorum kendimi yaklasiyorum. Sonra 1 gün işe gidince yeniden kaybediyorum ben nerdeyim kimim nerdeyim nasilım vs.

Sizdeki gibi aşırı olmasa da, evet oluyor ama çabalıyorum.

Dışarı çıkmak, iş yapmak, muhabbet etmek, alışveriş yapmak gibi dışadönük yaşam size haz vermiyor olabilir.

Tam tersi, siz haz aldığınız şeyleri içedönük yaşamda buluyorsanız, dışarı çıktığınızda haz yitimi yaşayabilirsiniz. Bu da sizde kendinize yabancılaşma hissi yaratabilir.

sizi gerçekten iyi anlıyorum. evin içindeyken bende kendimi normal gibi hissediyorum ama dışarı çıkacağım zaman elim ayağım birbirine dolanıyor dışarıda kendimi çok kötü hissediyorum

@depre,

hocam çok bilimsel açıkladınz sağolun :)

@neron+,

Evet yaşadığım zorluklada olabilir düşünsenize bazı insanlar da insan içindeyken evin içindeymiş gibi normal heralde , ama bazılarıda belki tek başına kalınca rahatsız oluyor .

Birde şimdi aklıma geldi : içinde bulunduğumuz toplumda insanların değeri yok. senden çok var lafı varya cidden kalabalık olmaklamı alakalı bilmiyorum ama yorulmamızda ve kendimizden uzaklaşmada bu şartlarında etkisi olabilir mi ?

Üst Alt