Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazı kullanmak istemiyorum. Alternatif bir ameliyat var mı?

bypeace

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
işitme cihazı kullanmak istemiyorum. AMELIYATI WARMI ?
varsa en iyi marka modeli fiyati yazarsaniz sevinirim şimdiden teşekkürler

by-_-peace@hotmail.com

1 kutu pile para 4 ayda bir kulak kalıbı yaptırma parasi wermek istemiyorum
Kulak içi TERTEMIZ
Saçlarım cok kısa işitme cihazina değmez
ÖTME COK SÜREKLİ cihazimi kırmaya az kaldi
boru sağsaglam arada terleme oluyor kulak borusu

ESKIDEN 1 ayda bir pil bitiyordu ŞİMDİ haftada bir

Pil bitince yeni pil takmadan önce 5 dk bekliorum

ameliyat etcez duyucan derlerse bilki yalaaan kalan isitmende gider doktor milleti daha kulak sinirlerinin sifresini cozememis
oyle preblem yapmayin isterseniz bu durumlariniz cihaz kullanmakta acemi oldugunuzun gostergesi birde iyi bir odyometristwe denk gelmediginizin sonucu
phonak iyi bir markadir isitme kaybiniza gore bilgilice secilip iyi bir ayari olursaydi bunlari yasamazdiniz
ben 5 yildir kullandigim kulak kalibini hala degistirmedim hicbir sekilde otme olmuyor ruzgarda pu7fur pufur ucusan uzun saclarima ragmen:)
bence siz isitme cihazini kullanmaya bilmiyorsunuz herhalde baksaniza 1 ayda pil bitmesinden bahsediyorsunuz 15 gunden bir iki gun fazla derseniz neyse

Bıçak altına yatmak en son çare olmalı. Ayrıca işitme kaybınızın derecesini, tipini, geçmişini bilmeden size ne desek boş kalır.

slm

shukufe arkadasım ben 25 yasındayım 22 yasında kaza gecirdim ve suan fısıltı seklinde duyuyorum cihaz verdiler ama cevremden ve takmaktan cekini yorum nasıl alışa bilirim

gecmis olsun once
isitip isitip isitmekte zorlanmak kolaymi:( nasil dayaniyorsunuz
koklear implantimim aldirdiktan sonra hic ses duymayinca dunyamdan gecmistim doktorda isitme cihazi yazmayinca obur kulagina implant yapacam diye :(
22 yas baya bi yas iste genclik sagir dedirtmem diyosanizda zaten duymuyorsunuz neden isitme cihazi takarak kendinize iyilik yapmiyorsunuz isitmemek insani mafediyor kucucuk bisiyi kulak ustunde tasiyiverin bakin hayat ne guzel sesleri duyunca:)

denizmavisi,
sağırlık görünmeyen bir engel olduğu halde utanıyorsan allah korusun görünen bir engele sahip olursun.allahın verdiğinden utanacak ne var yaf tak cihazını hayatını yaşa.

ben bir gün takmasam dün yam kararıyor sag sola saldırıyom on suz olurmu tak alışınca anlıyacaksın degerini

deniz mavisi tak cihazı alışırsın bi müddet sonra sorun etmessin senn duyman önemli utanma ne engelli insanlar var işitme cihazı takmak ayıp degil kimin ne dedigi önemli degil ihtiyacını görsün yeter cihaz

Arkadaslar öylede ben 24 yasına kadar duydun 3 aydan beri duymuyorum 1 hafta önce 2tane işitme cihazı aldım sag 90db sol87db cihazlar cokk büyük arkadaslarım nederler akrabalarım belki alaycı karsılayacak ben daha 24 yasındayım trafik kazasında keske ölseydim bu ölümdende betermiş benim gibi böyle yirmili yaslarda sonradan bu hale gelen varmı aranızda evet? Kücük yasta olsaydım alışırdım bu psikolojik diyorlar ama kız arkadasım bile ayrıldı benden cihazları görünce insanların gercek yüzlerinide anladım ama sizin gibi arkadslar bana güç veriyor saolun hepinizden allah razı olsun arkadaslar insanın basına gelmeyince anlamazlar....

denizmavisi;

kardeşim senin böyle düşünmeni gayet iyi anlıyorum yaşın daha genç.ama keşke ölseydim bu ölümden betermiş gibi sözleri kullanmana kızıyorum.allahın işine karışmak yetkisini sana kim verdi ?
allah seni imtihan ediyor kulağın duymuyorsa gözün görüyor ya hem görmeseydin hemde duymasaydın?etrafına bak beterin beterini gör ve haline şükret.gözleri bozuk olan biri gözlük kullanmaktan utanmıyor kulağı duymayanların cihaz kullanmasıda gözlük gibi bir şey olarak düşün rahat ol.sana gülen arkadaşların aynı şeyin başlarına gelmiyeceği garantisi varmı?akıllı ol akıllı :)

vayy beee su bizim ekremde :) isi ilerletmis daha dun isitme cihazi takmiyodu bugun ameliyatli mameliyatli siiileri tavsiye ediyo simdi bana kizicak ama

cok guzel dijitaller varken ne yalan soliyim isitme cihazi degil davul takabilirim duymak icin duymamak insani olduruyo varsin konusulanlari dudak okuyarak anliyalim ama ses olmayinca dudak okunmuyorki ayrilmaz parcam cihazim

bana bak shukufe benım işitme cıhazını yenı kullanmaya baslamış olmam bişiy bilmiyorum anlamına gelmez bypace kişi burada cıhaz kullanmak istemedıgını yazmış bende boyle bır amelıyatın yenı var oldugunu bıldırdım gıt amelıyat ol falan onerımde olmadı her yerde karşıma cıkıyosun olmadık yerde kalbını kırmak istemem biraz seviyeli konuş

ne yani seni küçültiyomu işitme cihazı takmak???bi yerin mi eksiliyor ne olmuş yani takıyosan...
saçları kısaymışta değmezmiş işitme cihazı takmak...yahu arkadaş saçının ne önemi var kısaymış uzunmuş sen karşındakini duyda görünen cihaz olsun...
açarsan sonuna kadar ee öter tabi...bahaneler üretmişsin pildi ,terdi boruydu şuydu buydu utanacak bişide yok...
ha ameliyat ol yararsa ne mutlu...ha daha beter etmesinlerde kaş yaparken...çünkü iyi olacağım diye ameliyata giren birçok arkadaş var işitme kaybı çeken...
rahattan şaşılmasın...;)

Slm arkadaşlar bende sonradan duymayan biriym 25 yasimda duyma yitimi kaybettim ve hiçte dünyam kararmadı aslında duymadığımı anlamadan önce dünyam daha karaymış öyle çok ses açardımki evi yıkıyomuşum insanlara ne çok eziyet etmişim ben kendimden çok cihaz kulanmaya başladığımda bunlar için üzüldüm çok dr larada gittim ameliyat çözüm degil cihazla duyabilme özelliğinzi bile kaybedebiliyorsunuz ben bunun gerçek olduğu bi olayada şahidim gittiğim dr un hocasıyla konuşmasına rast geldim ve ameliyat olan bir çocuğun cihazla bile duyamadığını ve ailenin panik içinde olduğunu hocasından aileyi rahatlatması için yardım istiyordu ve o gün bana dediki sakın kim derse desin ameliyat olmayı düşünme yoksa cihazlada duyduğunu bile yitirirsin cihazlarla duyabildiğin kadar duyucaksın bundan sonra dedi ve gerçekten daha sonra gittigim hastanelerdede ameliyatla düzelmeyen bi kayıp olduğunu bir çok dr. söyledi.hemen hemen 20 yıldır cihaz kullanıyorum ve çokda güzel hatta normal duyanlardan bile daha avantajlı olduğumuzu bile düşünüyorum duymak istemediklerimizi duymama gibi bi sansımız var bizim buda iyi tarafı lütfen duymuyorum diye dünyanızı karartmayın keşke herkesin özürü bizimki kadar olsa allahım daha büyük özürler vermein şükredin ve daha büyük özürlüler için dua edin allah onların yardımcısı olsun..

Üst Alt