Merhaba, herkesin merak ettiği bir konuya değinmek istiyorum. Forumda aradım fakat işitme cihazının pillerinin SGK ödemesine dair bir konu bulamadım.
Yeni işitme cihazı alacağınız takdirde reçetenize 1 yıllık işitme cihazı pili ödemesi ayrıca ekleniyor.(İstemeyi unutmayın)
İşitme cihazı pilleri devlet tarafından yıllık 104 adet her bir kulak için yazdırılabiliyor.
Devlet bu piller karşılığında ilgili firmaya 122.72 TL ödeme yapıyor.
Devlet hastanelerinde işitme cihazı pil raporu yazdırabilirsiniz.
Özel hastanelerden sadece üniversite hastanelerinin reçeteleri geçerlidir.(Örn.Ufuk Üniversitesi Dr.Rıdvan Ege Hastanesi,Başkent Hastanesi gibi.. )
Kısacası her yıl düzenli pil ödemesi alabilirsiniz, cebinizden ödemenize gerek yok.
Merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz, elimden geldiğince yardımcı olurum.
Pilleri uygun fiyata alabileceğiniz, firmalar önerebilirim.
Yeni işitme cihazı alacağınız takdirde reçetenize 1 yıllık işitme cihazı pili ödemesi ayrıca ekleniyor.(İstemeyi unutmayın)
İşitme cihazı pilleri devlet tarafından yıllık 104 adet her bir kulak için yazdırılabiliyor.
Devlet bu piller karşılığında ilgili firmaya 122.72 TL ödeme yapıyor.
Devlet hastanelerinde işitme cihazı pil raporu yazdırabilirsiniz.
Özel hastanelerden sadece üniversite hastanelerinin reçeteleri geçerlidir.(Örn.Ufuk Üniversitesi Dr.Rıdvan Ege Hastanesi,Başkent Hastanesi gibi.. )
Kısacası her yıl düzenli pil ödemesi alabilirsiniz, cebinizden ödemenize gerek yok.
Merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz, elimden geldiğince yardımcı olurum.
Pilleri uygun fiyata alabileceğiniz, firmalar önerebilirim.