Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme engelliyim. Normal statüde çalışıyorum. Rapor alıp ÖMSS sınavına girersem..?

END

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben özel bir bankada çalışmaktayım.Ömss duydum Gazi Üniv.İ.İ.B.F mezunuyum.Daha önce hiç rapor almadım.Tüm öğrenimlerimi normal devlet okullarında tamamladım.Her iki kulağımda 65 db işitme kaybım var.Sanırım önce devlet hastanesinden rapor almam gerekiyor.Ancak devlet hastanesinden rapor aldığım takdirde mevcut çalıştığım iş için bir dezavantaj olurmu yani TCK işleniyormu.Sonraki dönemlerde özürlü raporum olduğu karşıma çıkarmı ? Yoksa sadece sınav ve başvuru özelindemidir.?

Bir de lisans mezunları için Kpss A tipi uzman veya denetçi vs. kadroları ÖMSS'ında sunulacakmıdır.?

Şimdiden çok teşekkürler.

her iki kulaktan 65 db ise özürlü derece %30 dan fazla vermezler herhangi konuşma bozukluğun varsa bunu da eklersen hastaneneye hemen başvur derim zamanı kaybetme rapor 1 ayda anca çıkar.

şunuda söyleyim en az % 40 rapor alırsan ömss sınavlarında,maaştan vergi indirimi,belediyelerde,ulaşımda, erken emeklilik için çok yararı olacak.

Zaman yetmez ama 3 marta kadar cıkarman bıraz zor raporu

Üst Alt