Ben 1961 doğumluyum,kulağımdaki bir hasardan dolayı askerlik hizmetimi yapamadım ,çürük raporu verildi (1980yılında)
sigortaya giriş tarihim 1981 yılı. işime sağlam olarak başladım.
özel sektörde ve DSİ'de sağlam statüsünde çalışarak 1808 iş günümü tamamladım.
1992 yılında duyma zorluğum hat safhaya ulaşıp tamamiyle sağır oldum
1992 yılında devlet hastahanesinden almış olduğum %62 oranında iş göremez raporum mevcut.
bu arada 2000 yılında tüberkülöz hastalığına yakalanarak uzun bir süre verems avaş dispanserinde ve iki ay uludağ universitesinde yatarak tiberkülöz tedavisi gördüm
.2004 yılından beri çalışamamaktayım.
tüberkülöz tedavinin getirmiş olduğu yan etkiler olarak gastroentroloji bölümünde de halen tedavi görmekteyim.
Öğrenmek istediğim, malulen emekli olmak için şartlarım yeterli mi ve ne gibi bir yol izlemeliyim?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum...
sigortaya giriş tarihim 1981 yılı. işime sağlam olarak başladım.
özel sektörde ve DSİ'de sağlam statüsünde çalışarak 1808 iş günümü tamamladım.
1992 yılında duyma zorluğum hat safhaya ulaşıp tamamiyle sağır oldum
1992 yılında devlet hastahanesinden almış olduğum %62 oranında iş göremez raporum mevcut.
bu arada 2000 yılında tüberkülöz hastalığına yakalanarak uzun bir süre verems avaş dispanserinde ve iki ay uludağ universitesinde yatarak tiberkülöz tedavisi gördüm
.2004 yılından beri çalışamamaktayım.
tüberkülöz tedavinin getirmiş olduğu yan etkiler olarak gastroentroloji bölümünde de halen tedavi görmekteyim.
Öğrenmek istediğim, malulen emekli olmak için şartlarım yeterli mi ve ne gibi bir yol izlemeliyim?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum...