Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme sorunu için Ekinezya bitkisi kullanan var mı?

satlas

Üye
Konular
77
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar bir arkadaşın tavsiyesiyle solgarın ekinezya kapsülünü kullanmaya başladım iyi geliyormuş diye duydum yaklaşık 1 haftadır günde 2 kapsül içiyorum işe yaradımı bilmiyorum ama bende bir değişikler olmaya başladı çınlamam şekli değişti şu an ince ses olarak çınlamıyor tırlama sesi çıkıyor ve kulağımda tırlamayı hem ses olarak hem his olarak hissedebiliyorum işitme seviyesi olarak bir şey değişmedi ama parmağımı kulağıma sokup içeri giren parmağıma diğer parmağımla vurduğum zaman vurma hissini daha iyi hissediyorum fakat her an başım döncekmiş gibi his var bir işe doğru odaklanamıyorum.birde terleme yapmaya başladı.bu bitkiyi kullanan başka arkadaşlar oldumu hiç paylaşırsanız sevinirim

ne yaptin satlasss
gerci hak veririm sana da bide gulerim aglanacak halimize
ekinezyayi kullaninca telemen ;ekinezya usutmeye iyi gelir grip olunca kullanirim ben baslarken bi kac ekinzya tamam hafif atlatirsin iste terlemen ondan
bitkisel cinlama tedavisi dersen gingo biloba kapsulu bendwe ise yaramisti cinlamaya ama igrenc kokusuyla paraciklarimin epi eksilmesine vesile olunca kestim
sana tavsiyem duymak icin bile olsa b itkisel tedavi yan etki olmaz diye sakin ama sakin herbalistlerin martavallarina kanma bilmeden kullaninca olan sagliginida kaybedersin olsun duymayalim amma saglikli olalim dimiya

shukufe;

Altına aynen imzamı atıyorum.

valla shukufe bilmem gribi ben bugün beni iyice salak yaptı teknik resmi bile tersten okumaya kalkıştım bugün neyse 35 tl. verdik devam edelim bakalım bu değişiklik ne olacak olurda benden 3 gün içinde haber alamassanız bilinki öteki dünyada kulaklarım açılmıştır:) hade hayırlısı bakalım

ekinezyayı bilmem de b vitamini almanın faydası olabilir zira sinirleri yeniliyormus.. bitip yiten sinirlere kim napsın arkadasım diyorsanız, hiç degilse ilerleyen işitme kaybımıza bir nevi mani olabilir.

Üst Alt