Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İŞKUR alımları özel sektördeki şartlara çok benziyor

sonbahar.44

Aktif Üye
Konular
217
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar allah kimseyi işsiz bırakmasın kimseye de muhtaç etmesin engelli olarak çalışmak çok zor özel şirkette çalışıyorum 1 verip 10 kafana vuruyorlar,İşkur alımları özel sirket gibi birseye benziyor asgari ücret verilecek sendika falan filan sözleşme sonrası maaş durumu belli olacak yazıyor dpb bakarsanız net anlatmak istediği yazıyor, benim başvurdugum farklı iller var düşünüyorum başvurdum ama nasıl geçinirim evli barkli biri için zor olur kendi Memleketimde özel sirket asgari ücret çalışıyorum kendi evimiz olduğu halde zorlanıyoruz,bu alımları kişisel durumumuz belli direk devlet memuru olarak toplu alımlarda kullansa devletimiz bi çok kişi faydalanır hem engelli rahat eder bizler çok zor şartlarda çalışıyoruz allah yardımcımız olsun..

Aynen öyle katılıyorum merkezi atamadan alsa bu alımları
Çoğu kişi atanmış olurdu

Asgari ücrete kamu da işçi alıyorlar
Yazık

işkur kamu alımlarının net olmaması kötü olmus

Başvuru yaptığımız is ilan sayfasında şartlarda yazilanı okuyunca özel sirketle nerdeyse aynı diyeceğim adamlar belli meslek grubunda alınan işçi farklı bi iş çıktığı zaman örnek veriyorum şoförüm temizlik işi çıktı onuda yaptirabilecekler yani ihtiyaç duyulan yerlere yardimci olunacak yazıyor..yorumlaı sızlere bırakıyorum

Her incelediğimde farklı notlar var kura başvuru yaptim
Başvuru belgesinde kura demiyor puan durumuna göre yüksek ten düşüge doğru alımlar olacak yazıyor,merkezi alımları kaldırdılar mi ne yaptılar İşkur dan bize yutturuyorlar gibi

Üst Alt