Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşkur İşbaşı eğitim Programları hakkında deneyimi olan var mı?

CrystaL evet işkur böyle bir program başlattı. 6 ay boyunca maaşını işkur karşılıyor. eğer işveren ile fazla ücrete anlaşabilirsen aradaki farkı işveren ödüyor ve sadece damga vergisi kesintisi yapılıyor. 6 ay dolunca işveren seni beğenip devam ettirir ise yanlış hatırlamıyorsam 24 ay boyunca SGK işveren payını yine işkur karşılıyor. işveren için çok iyi teşvikler içeren bir uygulama. benim işyerimde bol miktarda var işbaşı eğitim programı kapsamında çalışan.

@tanerbudak Anlamadığım İşi biz mi buluyoruz örnek bir iş bulduk şartlar uygunsa işkur maaş karşılıyor doğru mu?

CrystaL işi kendiniz de bulabilirsiniz işkur aracılığı ile de bulabilirsiniz. kendi bulduğunuz işyeri işkur işbaşı eğitim programına katılmış olması gerekiyor ama. iş arama sitelerinde bu tür ilanlar verilebiliyor takip edin. işkur ile de görüşebilirsiniz.

Uzun süredir ilanlara bakıyorum işkur sayfasından ama yok. sorun zaten iş vereni bulmak hayırlısı teşekkür ederim.
tanerbudak

merhaba. engelliler de bu programdan faydalanabiliyor mu?

Üst Alt