Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşkur meslek edindirme kurslarına başvurdum ama bir gelişme olmadı..?

Duman6Kestik

Aktif Üye
Konular
40
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar kurslara başvuruyorum. sms gelecek bilgilendirileceksiniz diyor ama hiç sms gelmiyor. işkur binasına gittim kapatmışlar uzak bi yere taşınmış. geçen hafta işkur değil de busmek(ismek-istanbuldaki adı) e başvurdum sms gene gelmedi aradım bana sms gelmediyse kurs yapılmayacaktır dediler (yeterli kursiyer sayısı sağlanmamış), ardından gene başka bir kursa başvurdum sözde bu akşam başlıyordu gene sms gelmedi.

işkur sitesinden başvuruyorum tık yok sms gelmiyor. gelen sms ler var hergün saçma sapan benim beğenmediğim bana uymayan mesleklerde şu tarihte mülakat yapılacaktır falan yazıyor.

edevletten işkura giriyorum orda daha çok işkur kurs ilanı var- neden böyle bunu da anlamadım.

Toplum yararına çalışma programlarına da katılın. Kurstan daha iyi maaş olanakları ek olarak sigorta yatması da cabası

DissFlex

Ara ara takip edin derim. Asgari ücret + sigorta veriliyor ve 9 ay iş imkanı

Ben çalışyor olmama rağmen paso engelli iş görüşmesi için paso sms geliyor. İş kur binasına git numaranı güncellesinler ondan sonra tıkır tıkır smsler gelmeye başlar. İnternet sitelerine güverek iş yapma sistemleri ya güncel değil ya da ilgilenmiyorlar ilan koyarlar o kadar en son geçen sene bahar ayında tübitak posta dağıtıcısı ilanına başvurmuştum. Numaramı verdikten sonra sms geliyor çoğu zaman.

Alman telefon numaram güncel ama basvurularımla alakalı sms gelmiyor. Hergün 2 3 sms geliyor iş için. Eleman alınacaktır yada şu tarihte şu saate toplu is görusmesi / mülakat yapilacaktır gibisinden. Ama basvurdugum kurslar için yanıt yok sms gelmiyor. Zaten anlık yayınlıyorlar mesela bugun basvurdugum dün yoktu. Kurs son basvuru gunu 31 temmuz yaziyor (hergün bakmama rağmen bugun ilan etmişle) başlangıç 1 agustos yaziyor.

Üst Alt