Yaşadığım olayı anlatacak olursam, İşkur'un 9 aylık MEB temizlik personeli kurasına başvurdum ve kurada asıl listede seçilenler arasında adım çıktı. İş için başvurduğum ilçenin milli eğitim müdürlüğünün web sitesinde yazdığı gibi ve telefonuma gelen sms doğrultusunda iki gün boyunca oradan oraya koştur koştur iş için gerekli 15-20 tane belge hazırladım, söylenen bankada iş hesabı açtırdım ve belgeleri teslim etmek ve görev yerini öğrenmek için belli bir saatte çağrıldığımız okula gittim. Orada kapıdaki görevlinin elinde isim listemiz vardı ve isim listesinde kişilerin isminin karşısında reddedildi ya da kabul edildi yazdığını öğrendim. Onlarca adayla birlikte ben de reddedildiğimi öğrendim, reddedilmemin sebebini içerideki görevliye sorduğumdaysa "bilmiyoruz" cevabını aldım.
Yüzlerce aday iki gün oyunca belge hazırlayacağım diye koşturmuşken, görev yerimiz belli olacak diye beklerken böyle bir durumla karşılaştık. Ve ne retlerin nedeni ne de bizleri kimin reddettiği bize bildirilmedi.
Yüzlerce aday iki gün oyunca belge hazırlayacağım diye koşturmuşken, görev yerimiz belli olacak diye beklerken böyle bir durumla karşılaştık. Ve ne retlerin nedeni ne de bizleri kimin reddettiği bize bildirilmedi.