Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İŞKUR'un hibe desteği ne kadar prosedürü nasıl?

sonbahar.44

Aktif Üye
Konular
217
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar suan ssk li çalışıyorum ama zor şartlarda çalışıyorum kendi işimi kurmak istiyorum 50 bin TL destek olduğu haberlerde duydum vs..arkadaşlar başvuran yada İşkur hibe desteği ile iş kuran var mı merak ediyorum süreç nasıl işliyor ne isteniyor ne kadar destek veriliyor,araştırmalarım biraz sanki devlet benim açtığım kurslar ney mesela tekstil bu gördüğün kurs üzerine destek alabilirsin Diyor heralde zora sokuyor 40 dereden su getittiriyor gibime geldi..

hıbe destegı

2017 son aylarında kayıtlar bırıncı donem için bıtmıstı 2018 2 donem kendı ısını kur 36 bın hıbe verıyolarmış engellıye işkur aracılıgıyla bılgısı olan varsa bu hıbeyı alşan varsa basıl alınır bırde 2 kayıtlar 2018 hangı ayında oluyo bende kendı ısımı kurayım lutfen bılen bırı yazsın arkadaslar

2018/1 . dönem için 11 Aralık 2017 de son başvurusu olan ve aynı ayın sonuna kadar sağlanan bu destek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın 14/12/2017 tarihli açıklamalarına göre 2018 yılında da devam edilecek ve hibe 50.000 TL ye çıkartılacaktır.

2018/2. dönem için tarihleri ayrıca İş kur tarafından belirlenecek ve yakın zamanda açıklanacaktır.

İşkur web sayfasın da sürekli ilan takibi yapmanız gerekiyor .

Üst Alt