Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İSPARK engellilerden ücret alıyor!?

Konular
8
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar
Geçen gün İSPARK ın çagrı merkezini aradım ve engellilere İspark hala ücretsiz hizmet mi veriyor diye sordum, ama ispark artık engellilerden ücret alıyormuş.
ücretsiz olması için ne yapabiliriz bilen var mı

bende aynen öyle sadece 2 saat ücretsiz olduğunu biliyorum. eğer ki 2 saati geçerse hemen işleme geçiyorlar...

benden geçen gün üçretin yarısını talep ettiler...2 saati bihayli gecmişdi 2 TL verdim..

vermeyin para falan arkadaşlar ispak belediyenin deilmi üçret falan talep edemezler

Aslında bu tamamen otopark gorevlısının ınsıyatıfıne kalmıs bır durum. Ben saatlerce kalmama ragmen tek kurus odemeden cıkıyorum. Artık kanka olduk otoparkcıyla :) ama 2 saatten sonra ucret alındıgını bılıyorum.

Arkadaşlar önceden İSPARK ücret almıyordu ama artık İSPARK engellilerdende ücret alıyor bu konuda şikayetçi olun bence önceden hiç almıyordu kaç saat kalırsan kal ama şimdi 2 saatten sonra ücret alıyorlar ama kapalı otoparklardan sadece %50 indirim var bu konuda şikayette bulunun

Kemal kardeş,neyi şikayet ediyoruz?
İSPARK,belediye ortaklığında bir şirket,ister alır ister almaz,onu zorlayan herhangi bir yasa ya da yönetmelik yok.

haklısın aslında Ufukalp ama önceden alınmayan bir ücretin sonradan alınması benim garibime gidiyor

hep öyleydi ama ispark görevlilerinin hepsi bunu bilmiyordu, halen daha öyle.. yol kenarlarındaki park yerlerini 2 saat ücretiz, otopark gibi olan yerler 8 saat ücretsiz kullanıyorum (görevlinin söylediği) benim gördüğüm uygulama böyle; ama hiç araştırmadım arayıp da sormadım

arkadaşlar cadde üstü 3 saat ve otoparklarda 6 saat günlük ücretsiz ispakta.
bir zorlukla karşılaşırsanız 212-274-20-20 numarasını ararsanız puroblemi iletin onlar görevliye gereken ikazı ve yapması gerekeni söylüyorlar(yaşanmış tastiklidir);););)

meraba arkadaslar ben engellı annesıyım sımdı ben arabamı park ettıgımde 2 saate kadar ucret alınmamasımı gerekıyor yoksa arabanın engellı kısıye ayıt olmasımı gerekı yor tesekkurler

aracı kim kullanıyorsa kullansın engelli plakası taşıyorsa araba 3 saate kadar kesinlikle ücret ödenmiyor.

O o o da bişimi adamlar kaldırıma bile araç çektiriyorlar;)

2 saate kadar ücret alınmıyor 2 saati geçseniz bile isparka kesinlikle para vermeyin benim arkamdan ücret yazmışlar onuda isparktaki eldeki barkotlardan ispark görevlisi söledi yatırmana gerek yok dediler ben yinede emin olmak için isparkın yerlerine gittim bu yazdığınız parayı ödemicemi söledim dikkat edin ceza yazılmıyor ücret yazıyolar ve hiç bir şekilde bu yazılan para karşınıza çıkmıyor yasal dayanağı yok dilekçemi verdim isparka ödemicemi söledim bir dahada ne aradılar ne sordular isparkın görevlilerine arada plakayı kontrol ettirsemde ücret yine aynı ücret şu ana kadarda ne belediyede ne trafikte bu ücret karşıma çıkmıyor

Sn;cabbarehlinamus bu verdiğiniz numara isparkın şikayet ve sorun çözme hattımı yoksa merkezinin telefonumu ?

Üst Alt