Yuzde 44 raporum car benimde Malesef yıllardan beridir uğraşıyorum malesef ruhsat ,rapor,v.s hersey benim adıma isparktan faydalanamiyorum ve benim gibi niceleri. ARKADASLAR BURADA ŞÖYLE BIR SORUN VAR KİMSE YANLIŞ ANLAMASIN YUZDE 90 RAPIR İSTENİYOR.YUZDE 90 RAPORU OLANLARIN YUZDE 95 ARAC KULLANMIYOR HERKES ESINE DOSTUNUN V.S UZERINDEN ARAÇ ALIYOR NE OLUYOR GERCEK ENGELLİLER MAĞDUR (DUSUNEBILIYORMUSUNUZ SEN YUZDE 40,50, 60,70 ENGELLISIN AMA FAYDALANAMIYORSUN. ADAM ENGELLI DEĞİL ARABAYI HERYERE PARK EDİYOR VEDE ÜCRETSİZ FAYDALANIYOR TAM BİR KOMEDİ, ORNEK VERICEM SİZE GÜLÜN HALIMIZE DİYE YÜZDE 40 ILE 500 TL LİK MÜZEYE YANINDA REFAKATÇİ IKE GİRİYORSUN AMA ARABANI PARK EDEMİYORSUN , ÖBÜR TARAFRA ENGELLI OLMAYAN BİRİ ENGELLİ YERİNE PARK EDİYOR ARAÇ KAYITLI OLDUĞU İÇİN, (TAM BİR KOMEDİ) AMA MÜZEYE, SPOR, V.S ETKİNLİKLERE GİREMİYOR. (YUZDE 90 ENGELLI AMA YUZDE 40-89 ENGELLI DEĞİL ) TAM BIR KOMEDİ. DEDİĞİM GIBI KIMSE KIZMASIN ALINMASIN BU ÖRNEĞİN VE ÖRNEKLERİN VERİLMESİ GEREKİYOR Kİ ENGELKERİ HEP BERABER AŞALIM
Arkadaşlar bu arada engelli park kartı da alamıyorsunuz benim gibi gülüyorum şuan, buradada yüzde 90 rapor isteniyor, yahu benim yüzde 90 raporu olan adam park kartını ne yapsın. Zaten eşi dostu kullanıyor çoğunun umarım anlatabilmişimdir birazcık da olsa engellilerin durumunu