Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ispark'ta sadece bir engelli park yeri olduğu için..?

BİLGİHAN

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
Temmuz 2012 de Gebzede Meydanda işlek bir yerdi park edeyim dedim isparka aitmiş park ettim görevli yanıma geldi ücret talep etti neden denim Kocaeli belediyesi 1 tene özürlü aracı park yeri var dedi onoda burda bir özürlü var o işgal ediyor dedi ve bende işim olduğu içi üstelemedim 2 dk için 2 tl vedim.

Gebze'de İsparkın ne işi var? Orayı da mı İstanbul'a bağladılar sonunda.

bildiğim kadarıyla bağlanmadı :) ispark olsa istediğin yere, açık parksa 2 saat kapalı parksa daha uzun süre ücretsiz faydalanabilrsin. o kocaeli belediyesiin park şirketidir muhtemelen

Düzce de ;otoparkçı geldi. bizim engelli işareti olan parkımız burda değil başka sokakta. oraya gidin dedi. gidemem dedim.para aldı :):)
Bolu da ; aracın engelli olduğunu öğrenen otoparkçı "abi istersen burayada ücretsiz park edebilirsin ama orası daha güvenli" diyerek beni daha güvenli olan kapalı otoparka yönlendirdi.
Kadıköy de; 2 saat ücretsiz hakkım olduğunu anlatamadım otoparkçıya. alcam dedi. vermicem dedim. vermedim. bastım gittim. aylar sonra internetten sorguladım 12 tl park ücreti borcum var görünüyo :)

yerel yönetimlerin farklılığı ....

Bazı konuları muallakta bırakıp yerel yönetimlerin inisiyatifine bırakınca böyle oluyor.

Üst Alt