Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul Avrupa Yakası'nda hangi özel hastanelerden kolaylıkla rapor alabilirim?

ENGELLEKTUEL

Aktif Üye
Konular
72
Reaksiyonlar
58
merhaba arkadaşlar
yeni nesil ehliyet için sanırım özel veya devlet hastahanesinden rapor alıyoruz
ve sonrasında il sağlık müdürlüğünde kurula girerek onay alıyoruz

doğrumudur?
istanbul avrupa yakası için hangi özel hastahanelerde bizleri cok ugrasmadan ehliyet alabilir raporu alınabilir

ve il sağlık müdürlüğü heyeti doğrumudur işleyiş nasıldır ?

norolojik engel sınıufı için ehliyet olayında önereceğiniz nedir ?

1 ay önce ehliiyet için rapor aldıgını soyleyen arkadaşım hastahaneden aldıgı raporu direk sürücü kursuna götürdüğünü il sağlık müdürlüğüne götürmeye gerek olmadığını söyler

@Engellektuel,

evet, uzman doktor -> il/ilçe sağlık komisyonu -> nüfus müdürlüğü

Yeni ehliyetten mi bahsediyoruz yoksa?

bende bu süreci böyle biliyorum hocam
ancak yakın zamanda ilk defa engelli sınıfı ehliyet alan arkadaşım özel hastane uzman doktor raporu aldıgını il ilçe sağlık kkomisyonuna gitmediğini belirtti
Bu sıralamadan Aile Hekimi mecburiyeti kalktı mı ?
süreç mi değişti veya neye göre böyle oluyor

Herkese selamlar iki kere ehliyet yeniledim. Ve engel oranı belli seviye üzerinde ise aile hekimi ya devlet hastane veya üniversite hastaneleri mıayenesi mecburi bir kere 2018 yılında yeni tip ehliyet ilk değiştirildiğinde birde 6 ay önce yaşadım aynı problemi ve değişen birşey yoktu. Özel hastane diye diretsemde devlet mecburi dendi. 6 ay içinde kurallar değişti ise onu bilemem ALLAH kolaylık versin herkese inşallah .

Üst Alt