Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi

suskun62

Üye
Konular
79
Reaksiyonlar
2
Arkadaşlar Bu gün rapor almak için hastaneye gittim ama 118 tl istediler. Ssk olmasına rağmen yinede istediler.

Daha önceleride Haydarpaşadan rapor almıştım ama böyle bişey talep etmemişlerdi. Acaba bi yanlışlıkmı var. İlk defa devlet hastanesinin para istediğine şahit oldum :)

Varsa tecrübeli arkadaşlar bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim.

bugün eskişehir devlet hastanesinden 65 lira istediler benden

Merhabalar
Kardes anladigim kadari ile sen ikinci defa rapor cikartmak istiyosun .Hasta haklari bolumune ugra bi istersen.Oradan sana verecekleri dilekce ile seni yonlendirirler.

http://www.engelliler.biz/forum/sag...ucret-alinamaz-3-mayis-2010-tarihli-yazi.html

"Müsteşar
Bu çerçevede, 08.02.2002 tarihli ve 24665 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan 28.01.2002/3654 sayılı kararname’nin eki karar ile gaziler, şehit ve gazi dul ve yetimleri, özürlüler, öğrenciler ve 2022 sayılı, 65 Yaşını Doldurmuş Muhtaç, Güçsüz ve Kimsesiz Türk Vatandaşlarına Aylık Bağlanması Hakkında Kanun kapsamındaki kişiler 4736 sayılı Kanunun 1 inci maddesi 1 inci fıkrası hükmünden muaf tutulmuştur. Diğer bir ifade ile, verilen hizmetler karşılığında ücret alınmaması veya indirimli uygulama yapılabilmesi imkanı getirilmiştir."

Bunun için size zorluk çıkartılırsa matbu bir dilekçe yazarım......

arkadaşlar bir şey sorabilir miyim? talep edilen bu ücretler rapor başvurusunda mı isteniyor yoksa rapor çıktığında alırken mi? ben dün başvuru yaptım poliklinik safhasını bitirdim 8 doktor gezdim istihdam,kimlik kartı,ehliyet,ötv,özel araç olmak üzere 5 durum için başvurdum benden hiç para istenmedi bir sorun olmazsa rapor 14 ocakta çıkacak eğer raporu alırken isteniyorsa hazırlıklı gideyim

cevabınız için teşekkür ederim bende baştan isteniyor diye biliyorum ama istenmeyince şaşırdım açıkçası ücretsiz iş döndüğüne inanamıyorum :)

doktorlar falan o kadar iyiydi ki bende şaşırdım, inşallah güzel dilekleriniz hepimiz için geçerli olsun :)

Sgk kurum sevki ile malüliyet oranımın sevki

Arkadaşlar merhabalar 09-12-2013 tarihi randevulu olarak haydarpaşa numune hastanesine malüliyet oranımın tespiti için sgk nın sevki ile gitcem.akromegali yüzde 30 göz yüzde 18 raporum vardı ek olarak uyku apnesi (cpap kullanıyorum)ve hiper tansiyondan ek olrak rapor vereceğim tecrübelerinize dayanarak bir son dakika golü yemeyim diye hastane hakkında bilgisi olan varsa bilgilerinizden faydalanmak isterim

Yanınızda olan tüm ilaç tetkik ne varsa götür delil olarak uyku apnesi de puan veriyo pskyatri yede de kendimi iyi hıssetmoyom o da puan veriri

Epikrizimde yaygın ankisiyete bozukluğu yazıyo tanı olarak

Arkadaş bilgin var mı bilmem ama bende 5-6 tane hastalık var hepsi kayıt altında malülen emekli olma şansımız var mıdır.

Malulen hepsı toplam yuzde 60 iş güçü kaybı olması lazım diye bılıyorum o kadar cıkar mı

Yüzne seksene tekabül ediyo ama sgk mevzuatı biraz kalleş onlara güvenemiyom

arkadaşlar konu ile ilgili bilgisi olan yok mu?

Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi

geçmiş olsun herkese. Haydarpaşa numuneden oran alan varmı? sağlık kurulu doktorları sizce nasıl? çok sıra oluyormu? bende nisanda giricem

Zamaninda annem icin almaya gittik ozamanlarda da kadina orani zorla verdiler oranlari sanki yalandan ordayiz yalandan istiyozzzz

hadi yaa geçmiş olsun yandık o zaman. nisan ortası heyete giricem bende

Sürekli tedavi olduğum hastahane doktorları gayet iyi 15 yıldır orda tedavi görüyorum 2007 de yüzde 90 rapor aldım raporu sürekli veriyorlar ama genellikle düşük oran veriyorlar

selam bende orda heyete giricem kalp kapakçığım değişti hipertansiyon var ayrıca obezite var vki %40.4

herhalde benden de kırmazlar orda:)

17 nisan p.tesi sabah kurula gidicem gelişmeleri bende arkadaşlar faydalansın diye burda paylaşıcam bakalım neler çekecez

Sabah çok erken gidin ben dun ordaydım 8 de salona girdigimde abartısız 100 kişi vardı önümde herkese 8.30 da gelin deniyor.birde ilk nöroloji varsa ona girin en uzun kuyruk onda oluyor

Tskler nöroloji yok bende kardiyoloji ve endokrinoloji esas ortopedi bide neye dikkat edeyim kacta olayım 7 iyimi liste falan mı var

direk sıra var yani kuyruk. ben ilk branşıma gittim yani ortopedi ama onada fizik tedavi yazıyorlar o yönlendiriyor. ortopedi 1 kat aşşağıda dğerleri yukarda.

Yani ortopedi de sıraya girmiyimmi direk fizik tedaviyemi gitmeli bide çok inceliyorlarmi gel gecmi

Bir günde bitiyormu

şimdi önce kayıt ve randevu diye 2 banko var randevu ilk randevu alacaklarla alakalı siz randevu aldığınız için kayıt yazan bankoda kuyruğa gireceksizin. (Bu arada kurul 2. katta yani zemin dahil 3 kat ediyor). sıra size gelince kimlik yada evrak varsa onu uzatacaksınız. bankodaki kadın size sitickera basılan üzerinde göz kbb gibi branşları basıp verecek orada ortopedi varsa sıkıntı yok ama fizik yazıyorsa önce ona gidin sonra ortopediye yönledirileceksiniz. bend sadece ortopediden gittim nörolojide vardı ve en son nörolojiye gittim azdaha yetişmiyordu size nöroloji denirse ilk onu yapın. 12 ye kadar bütün doktorları gezersiniz. öğleden sonrada heyyete girersiniz. 1 hafta sonrada raporu gelin alın diyorlar. Kolay gelsin.

Vakit ayırıp cevapladigin için teşekkür ederim

Arkadaşlar kurula girdim aort kalp kapağı değişimi ve hipertansiyon a 40 verdiler tek tek bölümleri geliyorsun çok sorun yok öğlene bitiyor 8 de alıyorlar

iyi gözünüz aydın ben bu perşembe alacağım raporumu 1 haftada gel al dediler.

Sadece endokrinoloji Dr yoktu onada sabah gitcem çarşamba günkü heyete vericem

Haydarpaşa, Mayıs ayına sağlık raporu randevusu verdi!?

Ülkenin çivisi çıkmış arkadaşlar. Bugün babam Haydarpaşa'daki hastaneden randevu almaya gitti. Verdikleri tarih 2018 Mayıs. Yuh.

Sent from my SM-N910C using Tapatalk

Adaletin olmadığı bi ülkede yaşıyoruz, Bir duruşma bile evrak eksikliği sebebi ile 6 ay erteleniyor, ne beklenebilir ki

Üst Alt