Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul'da araca özel donanım takan firma önerisi olan var mı?

ozbalkesli10

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
merhabalar,
yeni üyeyim istanbulda yaşıyorum 2. el araç aldım üstüme almadım bekletiyorum istanbul da tertibat yapan ve projesini çizen firma kaçtane var bilen varmı eyüp de sayar oto var 600 tl istediler benden daha ucuza yaptırabileceğim bildiniz bir firma varsa yardımlarınızı bekliyorum.teşekkürler...

Bir de Halis Sayar'ın oğlu varmış sanırım. O da bu işi yapıyormuş ve daha uygun fiyatlıçalışıyormuş. Öyle duydum...

Bülent abi kimse bişey yazmıyor bilen yok sanırım sayar oto ya mahkum kaldık...

araç tertibatları

Merhaba,
Yeni bir araç aldım araç sürerken iki ayağımıda kullanmıayıca özel bir tertibat yaptırıcım aracım bayide ama güvenilir ve en kolay kullanıla bilen tertibat kime yaptırabilirim istanbul içi yönlendirbiliceğiniz firma tavsiyeleriizi benimle paylaşabiiirmisiniz

arkadaşım istsnbul Eyüp'teki Halis SAYAR abinin yanına git derim, çünkü biz engellilere en uygun ve en güzelini yapmaya çalışır. Ben ve benim tüm arkadaşlarım Halis bey'in yapmış olduğu araç tertibatlarını kullanmaktayız. Ayrıca tertibatında herhangi bir sorun olduğunda hiç çekinmeden yanına gider tertibatını gönül rahatlığıyla yaparsın.

her hangi bir sanayi sitesine gidersen nasıl olacağını örnek izah edersen ustalar yapıyor projesinide ruhsat işlemleri çıkartırken çizdirtebilirsin

yaptırdığını tertibatların resimleri varmı paylaşmanız mümümü

Teşkkürederim

Bu konuda İstanbul'da memnun olduğunuz ve önerebileceğiniz başka firmalar var mı arkadaşlar?

bende halis beyi biliyorum gerisindekiler merdiven altı tabir edlien yerler duydum ...

İstanbul' da tertibat yapan yerler ?

İyi günler İstanbul' da aracına tertibat taktıranlar önerebileceğiniz bir yer var mı ?

Halis abi bu işi ilk yapan en iyi yapan ve duayendir üstaddır.
26 yıldır kendisini tanırım 25 yıldırda araçlarıma plan proje aparat
işini kendisi yapar. Kendiside engelli ve dernekte uzun yıllar faydalı işler
yapmış Tekerlekli sandalye takımını kurmuş çalıştırmış büyük faydaları olmuştur.
En hızlı işide o çözer. Diğer yapanlar uzatabilir.

İstanbul Avrupa Yakasında aracıma aparat taktırabileceğim güvenilir bir yer arıyorum

Istanbul avrupa yakasında aracıma aparat taktırabileceğim güvenilir bir yer arıyorum, daha önceden taktıran var mı?

Arkadaşlar, otomobili satmadan önce aparatı söktüreceğim ve proje çizdirip TSE den onaylatıp satış işlemini bitireceğim. Sonra sökülen aparatı yeni alacağım otomobile projelendirip montajını yapıp TSE den onaylatacağız. Buraya kadar yanlışım yok değil mi?
Tüm bunları yapacak İstanbul da güvenilir bir firma önerisi olan var mı?
Önceki firmayı aradım ehliyet arka yüzündeki kodların fotoğrafını istedi. Yolladım ve sonra aradım. Biz size döneceğiz dendi ve whatsappdan 19 bin tl diye yazdı. Aparat da mı içinde diye sordum, hala cevap vermediler. Bildiğim yerdi ama bir ilgisizlik var. Önerisi olanlar yazarsa sevinirim..

@inzibat,

Çok fazla istemiş Ankara da 7.500 TL anlaştık eski araçtan çıkar tertibatı tekrar taktıracağim. Eğer tertibat yeniden yapılırsa 8.500 dedi.

Şuan engelli aracı alan kişilere heryerden bindiriyorlar haberiniz olsun 15 gündür tertibatın yeni araca takılmasını bekliyorum 1 günlük işi 15 gündür bekliyorum 25 bin tl kadar fiyat verdiler istanbuldan

Üst Alt