Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul'da özürlü kimlik kartımla maça gitmek için hangi yolu izlemeliyim?

Konular
97
Reaksiyonlar
0
İnşallah pazar günü ikitap fuarı için istanbula gidicem.yanlış bilmiyorsam o gün 19.00 kendi sahasında fenerin maçı var.onada gidicem.özürlü kimlik kartımı gösterirsem ücretsiz alıyorlar mı?ilk kez gidicem yanlış yerde sıraya girmeyeyim.hangi sırdan giriliyor?ordan çıkıncada otobüs yazalarine gitmem gerek ki memelketime geri döneyim yakınında var mı?
birde yine özürlü kimlik kartımızı gösterince otobüs-vapur-metro ücretsiz mi?
birde en ucuz seyahat firması hangisi

Fuar alanı ile Şükrü saraçoğlu stadı arasında baya mesafe var biri beylikdüzünde diğeri kadıköyde pazar günü fuara erken gidip fuar alanından engeç saat 3 gibi çıkman lazımki stada gidip maç izleyebilirsin .

o kadar mı uzak.araç var mı?yaklaşık ne kadar uzak ki?diğer sorularım.
ben saat 18.00 fuarda çıkıp 19.00 da maça girerim diyordum.diğer sorularım lütfen...

Arkadaşım dediğim gibi engeç saat 3 giibi fuardan çıkmak kaydı ile fuar servisi ile sirkeciye kadar gelip oradan kadfıköye vapurla geçebilirsin kadıköy iskeleden stada nasl gidilir tam bilmiyorum bir gs li olarak :) ama bence engeç 3 gibi fuardan cıkman lazım aksi jhalde saat 18 de çıkmaya kalkarsan heralde ikinci yartınn sonuna belki yetişirsin bide akşam trafiğiki :D

kadıköy esatpaşa-göztepe otobüsleri 10E ler geçiyor staddan.çokda yakın mesafe 10 dk kadar arası.

olmadı ya en iyisi ben baştan alayım programı yazayım.
akşam otobose binicem istanbula gelicem servisle beyazıt camiine gidicem orada pazar sabhahları sabah namazı çok heyecanlı-kalabalık-feyizli oluyormuş o anı yaşamak istiyorum.neyse 7 gibi işim biticek.yine istanbula özgü olan başka yerde olmayan ve çok ucuz olan sade/kürt böreği yiyecem.eminönüne inincem(otobüsler ordan kalkıyor çünkü)nişantışını gezicem şu meşhur bağdat caddesi-atiye sokak duyuyorum nasıl yermiş geceyim bari oradan.neyse ordan beylik düzüne gidicem birkaç yazar görücem kitapalrı görücem öğrendimki her akşam izlediğim mehmet ali biran/can dündar ikilisin 16.45 fuarda olacakmış görelim dedim.ordan maça gidicem.yalnız ben takım tutmuyorum o atmosferi yaşamak istiyorum.beşiktaşın maçıda var galiba o saatte o yakın mı?şimdi mesafe ölçtüm beylikdüzü-nişantaşı 43 km diyor?yani ortalama 30 dk....hata nerede sizce????

sen anadolu yakasına geçme hiç o zaman bence bağdat cdsinide o kadar merak edilecek bir yanı yok kalbur üstü insanların bulundugu bir yer işte.avrupa yakasındasın madem istiklal cd si yada taksimi gez.daha vakit bulursanız gülhane parkını.ne işiniz var yormaya kendinizi, istanbulu gez gez bitiremezsiniz zaten:):)

namaz için eminönü yeni camii yada Eyüp sultana gidin oranın(eyüp sultan) feyzi daha güzel,maç içinde bilemem istiyorsanız işte eminönünden karşıya vapurla kadıköye,oradanda dediğim gibi 10E Esatpaşa-Kadıköy otobüslerin binin.

Arkadaşım bencede sen Fenerin maçına değilde inönüdeki Beşiktaşın maçına git ozmn fuardan saat 5 -5.30 gibi çıkabilirsin hem görmek istediğin yazarlarıda görmüş olursun

o yerlerde kıldım.planın sabah namazında inşalh beyazıtta olucam...böreğimi yiyecem.emin önüne inicem...oralarda nereler güzel özelse gezip ordan arabaya binip fuar-ordanda ya beşiktaş ya fener maçı ordan bir otobüs yazanesi bulup memeleketime dönüş...

beşiktaş stadından-fuar alanı mesafesi ne kadar?
sabah namazdan sonra nereyi gezersem iyiki gitmişim derim...

Ayrıca sabah namazına yetişmek için otobüsün kaçta otogara vardığını iyice öğren otogardan beyazıt camine nasl gitmeyi düşünüyosun işin o kısmıda var engeç sabah 5.5 da otogara inmen lazımki camide sabah namazına yetişebilesin

ayarladım.ince uyarın beni çok mutlu etti sağol.beyazıt camiind bir pazar sabah namazı kılmayı çok diliyordum inşallah olur.diğer sorularım hep havada asılı kaldı...neyse
sizce istanbulun en güzel köşeleri nereler?
otobüsler paralımı?

istanbulun her yeri güzeldir ama zaman,trafik bunlara sabrınız varmı önce bunu sorun kendinize:) otobüsler,metro,vapur bunlar engelli kimliğiniz varsa ücretsiz..

hayallerin bir biri eriyor....
firmalar otogardan beyazıta servisleri yokmuş....
sabırlıyım gitmek isteyeceğim yerler için...

maç ızlemek ıcın alt fenerıumu gecıp hemen saoldakı gırıs kapısından (sarı kapı) engellı gırıs kapısıdır ama once gıdıp engellı oldugun ıcın once kendıne sonrada refakatcıne bılet almalısın eger refakatcın varsa tabı 1 gun oncesınden gıt tavsıye ederım yoksa bılet bulamassıınn

lıg maclarına ucretsız gırebılmek ıcın bıletlerı nerden alıyoruz?

maclara ucretsız bılet alabılmek ıcın ne yapmak gerekıyor...

@emine hanım inönüd itfaiye kapısından kimlik kartıı gösterip geçiyorum ben diger stadları bilemiyeceğim

kutup yıldızı;

Dostum geçtiğimiz gün İstanbul'a gitmiştim (GS-Schalke maçı için) :eek: Taksime,stada falan ulaşım için hiç bir şekilde ücret ödenmiyor.Zaten oradaki yetkililer de söyledi;ne metro ne otobüs ne tren kısaca yol ücretin yok.Otobüs servisi yoksa takma kafana,servis yoksa toplu taşıma var,tadını çıkart :eek:
Bende spor bölümüne yeni bir konu açtım,İnönü ve Kadıköy'deki maçlarla ilgili bakalım bilenler varsa yazsınlar

Evet engelli kartı ile.Daha ayrıntılı bilmek istersen yeni bir konu açtım orada ayrıntılarıyla yazdım,orayı okuyabilirsin.forum başlığı "Engelliler için İstanbul'da maçları ücretsiz izleme"

fb stadında maçtan bir gün önce,burger king'in yanındaki gişeden bilet dağıtılıyor.

Basbakanlık kimlik kartı ile ücretsiz maçına girmek

Basbakanlık Kimlik Kartım Var Bu Aksam Benfica Maçına 1 Kişi Rafekatçı ile Ücretsiz Girebiliyor Muyuz...?

Üst Alt