sevgili engelli arkadaşlarım.yaklaşık 12 senedir dizaltı amputeyim.4 ay öncesine kadar protezimle ve sigaramla mutlu mesut yaşıyordum.4 ay önce sigarayı bıraktım .yaklaşım 1o kilo aldım.haliyle ayağım proteze büyük gelmeye başladı.ve sabahları ayağımdaki volum düşene kadar acı çekiyorum ve ayağımda şişlikler var.şimdiye kadar böyle sorunlarım yoktu.hatta bazen günde 16 saat ayakta çalışmam gerekebilen bir mesleğim var.ve engelli olduğumdan beridir mesleğimi aksatmadan yapıyorum.yapıyordum.şimdi soketim değişmesi gerekiyor.sıradan bir protezci değil işini en iyi yapan bir protezciye ihtiyacım var.soket ayağıma vuruyor dediğimde vurmaz vurmaz sana öyle geliyor demeyen bir protezciye ihtiyacım var.soketim ayağıma oturana kadar gerekirse 100 tane soket bile yaparım diyebilecek bir protezciye ihtiyacım var.
protezcilerin genelde bize karşı kullandığı bir söz var.sonuçta kendi ayağın değil.tabiki acıyacak.tabiki yürürken topallayacaksın.ama ben bunun yanlış olduğunu 12 senedir biliyorum.çünkü şu anda bana ufak gelen soketimle halısaha maçıda yaptım koşuda yaptım günde 16 saatde çalıştım.o yüzden soket yaptırıp protezcisinden çok memnun kalan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum
protezcilerin genelde bize karşı kullandığı bir söz var.sonuçta kendi ayağın değil.tabiki acıyacak.tabiki yürürken topallayacaksın.ama ben bunun yanlış olduğunu 12 senedir biliyorum.çünkü şu anda bana ufak gelen soketimle halısaha maçıda yaptım koşuda yaptım günde 16 saatde çalıştım.o yüzden soket yaptırıp protezcisinden çok memnun kalan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum