Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstemediğim halde bana vasi atanır mı?

r6152003

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
benim engel oranım %65 tir.bana vasi atanırmı.yani demek istediğim zorunlu olarak bana vasi atanması gerekiyormu yoksa vasiye ihtiyacım yokmu .yasal olarak.bilgilendirirseniz sevinirim..kardeşimi postaya gönderdim bana e-devlet şifresi alsın diye postadaki memur vasiden bahsetti kardeşime.bilgilendirirseniz sevinirim.saygılar

İsteği dışında diyor zaten, bende merak ediyorum rızası dışında vasi atayabilirler mi?

E-devlet şifresini kişinin sadece kendisi alabilir gidecek durumda değilseniz vasilik devreye girer

ben vasi atamanın engellilik oranıyla alakalı olduğunu düşünüyorum yani % 65 vasi atanmaz yasal olarak diye biliyorum vasinin % 80 ve üzeri engel oranına sahip olanlara atandığını okumuştum.ama emin değilim yani yasal olarak bana vasi gerekmiyor olabilir ama emin değilim.bilgisi olan varsa anlatırsa çok sevinirim.saygılar.

Üst Alt