Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşten ayrıldıktan 2 gün sonra yeni işe girdim, ama çıkacağım. İşsizlik ödeneği..?

marasli046

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
28/06/2011 ile 05/12/2012 tarihleri arasında çalıştığım işyerimden işveren tarafından kusurum olmadan işten çıkartıldım ve tazminat v.s haklarımı aldım. Bu konuda (son 3 yılda 600 günden fazla primim var ve işveren aralıksız olarak 120 gün prim ödemiş) Hemen 2 gün sonra (07/12/2012) bir başka işe girdim. 3 gündür çalışıyorum. Ama işten ayrılıp katiplik sınavı için başka bir ilde kursa gitmek istiyorum. İşsizlik ödeneğine de intirnetten başvuru yapmıştım. İşsizlik ödeneğini alabilir miyim?

Kimse bilmiyor mu cevabı? aslında basitmiş ;) Bir önceki iş yerinizden "işsizlik ödeneği kriterlerine göre" ayrılmışsanız yeni girdiğiniz iş yerinden siz ayrılsanız dahi işsizlik ödeneği alabiliyorsunuz. Ama yeni işe girdiğinizi işkur a bildirmeniz gerekiyormuş.

Kendin pişir kendin ye olmuş! :) Bilgi için teşekkürler

Üst Alt