Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşten çıkarıldım. İşsizlik ödeneği alabilir miyim?

atildertli

Üye
Konular
105
Reaksiyonlar
0
benim 2010/2012 yılları arası emlak dükkanım vardı bu mart ta kapattım.sonra aynı ay inşaat firmasına girdim geçen hafta sebepsiz yere kovdu işsizlik ödeneği alabilirmiyim.. acil cevap saygılar

İşsizlik Ödeneği Alma Süreleri:
Çalışanın sigortalı durumunu kaybetmesi ( kendi isteği ve kusuru dışında) halinde ödenen işsizlik parası; çalışanın sigorta primi ödemelerine gün sayısına göre en az 6 ay en çok 10 ay işsizlik parası alabilmektedir. Son üç yılda; 600 ile 899 gün prim ödemesi olan çalışanlar 6 ay işsizlik sigortası maaşı almaya hak kazanırlar, 900 ile 1079 gün prim ödemesi olan çalışanlar 8 ay işsizlik maaşı almaya hak kazınırlar, 1080 gün ve üzeri prim ödemesi olanlar 10 ay işsizlik maaşı almaya hak kazanır

işsizlik ödeneği

slm ssevgili gönül dostlarım ben bişi sorcam. ben işsizlik ödeneğine internetten başvurdum dilekcemde yeşil işaretli yani biildirgesi oluşmuş,onaya girmiş dio bu nedemek ???

acil bilgi

yeşil olmuşsa almaya hak kazanmışsınız demektir, ay sonunda en yakın PTT şubesinden nüfus kağıdınızla birlikte işsizlik maaşınızı alabilirsiniz.

son çalıştığın yerde ne kadar süre ile ssklı oldun dostum...

Üst Alt