Merhabalar.. Ben ege üniversitesinde ingiliz dili edebiyatı okuyan bir kardeşinizim. Hocamız bize final ödevi olarak comparison&contrast essay (karşılaştırmalı makale) verdi. Ben de konu olarak engelsiz ve engelli kişilerin hayatta cektiği zorlukları karşılaştırmayı düşündüm. Kendime 4 ana madde buldum;
İstihdam problemleri
Eğitim problemleri
Rehabilitasyon ve sağlık problemleri
Ailesel ve duygusal problemler.
Bu dört madde içinde, engelli ve engelsiz insanların nasıl sorunlarla karşılaştıracağını yazıyorum.
İstihdam problemini açıkladım.. Bugünlerde engelsiz birinin bile iş bulmakta zorlandığı ve engellilerine sahip çıkamayan bir ülkede; engelli insanların ne kadar zor iş bulabileceklerini anlatabildim sanırım.
Ancak geriye kalan 3'ü için yardımlarınıza ihtiyacım var.. Sadece aklınızdan geçenleri, aklınıza gelenleri yazsanız da olur..
Teşekkürler.
Sağlıcakla kalın..
İstihdam problemleri
Eğitim problemleri
Rehabilitasyon ve sağlık problemleri
Ailesel ve duygusal problemler.
Bu dört madde içinde, engelli ve engelsiz insanların nasıl sorunlarla karşılaştıracağını yazıyorum.
İstihdam problemini açıkladım.. Bugünlerde engelsiz birinin bile iş bulmakta zorlandığı ve engellilerine sahip çıkamayan bir ülkede; engelli insanların ne kadar zor iş bulabileceklerini anlatabildim sanırım.
Ancak geriye kalan 3'ü için yardımlarınıza ihtiyacım var.. Sadece aklınızdan geçenleri, aklınıza gelenleri yazsanız da olur..
Teşekkürler.
Sağlıcakla kalın..