slm arkadaşlar ben YILMAZ AĞAR. 2007 haziran,da rahatsızlandım ve o,tarihten beri istirahtım dvm ediyor yani tam 40 ay oldu şirket,te çalışan olarak görünüyorum fakat sigorta primimi şirket yatırmıyor.. yani 40 ay boş görünüyor iş göremezlik raporumla sgk,dan bürüt maaşımın 3/2,sini alıyorum yani sağlıklıyken çalışmış olduğum net maaş,a tekabül ediyordu ama iş veren beni bu kasım,ın 6 sında işten çıkaracak iş akdimin fessine yazısını gönderecek ikamet ettiğim adrese. bende buna istinaden emekli olayım dedim.. ayrıca şirket iş,akdimin fessine yazısını bana gönderdiği an devlet hastanesinden 3 ay,da bir almış olduğum iş görememezlik raporuyla maaş alamıyormuşum doğrumu.??
aslında ben emekli olmak istemiyorurdum benim iş göremezlik raporundan her ay almış olduğum maaşımın brüt tutar,ı olan 4330 tl bu brüt maaşın 3/2.si hesabıma yatardı postaneye ve oradan alırdım ben 2900.tl aylık alırdım.dolayısyla bu şartlar iyiydi ama maalesef emekli olmam gerekiyor,muş öyle söylediler bende işlemlerime vergi indirimi dilekçesini deftardarlığa vererek başladım. ama bu seferde 15 sene 3600,den yararlanayım diyorum yıl,da problem yok ama günde problem var bu 54 eksik,günden problem yaşayabilirim dolayısıyla şu boş geçen 40 ay kafama takılıyor bu boş geçen 40 ayı bir şekilde kendim yatırma veya şirkete yatırtma gibi bir şansım yada hakkım varmı ???
1974 doğumluyum
1989 sigorta girişim
3546 prim günüm(askerlik dahil )
% 94 genel özürlülük raporumun oranı
( 54 gün eksiğim var bu boş geçen 40 ay,lık prim günümü ödeyebiliyormuyum ??
aslında ben emekli olmak istemiyorurdum benim iş göremezlik raporundan her ay almış olduğum maaşımın brüt tutar,ı olan 4330 tl bu brüt maaşın 3/2.si hesabıma yatardı postaneye ve oradan alırdım ben 2900.tl aylık alırdım.dolayısyla bu şartlar iyiydi ama maalesef emekli olmam gerekiyor,muş öyle söylediler bende işlemlerime vergi indirimi dilekçesini deftardarlığa vererek başladım. ama bu seferde 15 sene 3600,den yararlanayım diyorum yıl,da problem yok ama günde problem var bu 54 eksik,günden problem yaşayabilirim dolayısıyla şu boş geçen 40 ay kafama takılıyor bu boş geçen 40 ayı bir şekilde kendim yatırma veya şirkete yatırtma gibi bir şansım yada hakkım varmı ???
1974 doğumluyum
1989 sigorta girişim
3546 prim günüm(askerlik dahil )
% 94 genel özürlülük raporumun oranı
( 54 gün eksiğim var bu boş geçen 40 ay,lık prim günümü ödeyebiliyormuyum ??