Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İsveç kilitli uzun yürüme cihazı + ortez için önerebileceğiniz firma var mı?

Konular
76
Reaksiyonlar
0
Merhaba..arkadaşlar sgk uzun yürüme cihazının ne kadarını karşılar..fiyatları nekadardır..rapor nasıl çıkarılır neler gereklidir..istanbulda en hızlı nereden rapor alabiliriz..bazı yerlerde sordum sgk+2000 tl istiyorlar bence çok pahalı birebir karşılayan firma varmı..istanbulda nereyi önerirsiniz

30 yıldır birfiil uzun yürüme cihazı kullanıyorum 800 ile 10.000tl ye kadar var ama istanbulu bilmem...

5 tane yaptırdım hiç biride işe yaramadı..iyi yapamıyorlar vuruyor bi yerler

2 yıl önce karbon yaptırdım ağılığı 650 ile 700 gram arasında degişiyor 4 milyara mal oldu 922 tlsini sgk ödedi(raporuna ithal isveç kilit olması gereklidir diye not düşürürsen bu kadar ödüyor)

kardeş 4 yaşından beri ist öztürk ortapedide cihazımı yaptırıyorum isvec kilitli uzun yürüme cihazımı yaptırıyorum 85 kiloyum 2 yılda bir tamir ettiriyorum yaklaşık 5 yıldır aynı cihazı kullanıyorum kardeşim beyoglu emliyet mudurlügünün ara sokakta öztürk ortapedi var orada yaptır paran cöpe gitmez fazlasını alırsın 4 yışından beri orada yaptırıyorum şuan yaş 31

ne kadar ödediniz..

4 bin tl yaklaşık 3 bin tl cepten ödemek lazım..nasıl memnunmusunuz bunun ömrü nekadar sağlammı acaba

ben karbondan memnunum hem hafif hem kullanımı rahat cihaz yapıldıktan sonra kilo almadığınız sürece bir sıkıntı yaşanmıyor

yaklaşık 1800 2250 arası celik ömürboyu kullanırsın yanlız 2-3 yılda bir 250-300 arası tamirini yaptırırsın okadar ben karstan ist gidip geliyorum o derece ıyıler vede memnunum

ben bi tane yaptırdım..hiç kullanmadım evde vitrinde 2800 tl yaptırdım..artı ortopedi diye bi yerde hiç memnun kalmadım.

Sevgili Kardeşim, ben çocukluğumdan beri cihazlarımın tamamını hep İstanbul Ortopedi'de yaptırdım. Allah razı olsun kendilerinden her daim memnun kaldım. Fındıkzade'de Çukurbostan'ın hemen yanındadır yerleri. Uzun bacak İsveç kilit yürüme cihazımı (avrupa malzemesi ile) en son bundan 4-5 yıl kadar önce yaptırmıştım ve benim sağlık sigortam yaklaşık olarak yarısını karşılamıştı ve geri kalını da cepten ödedim. Ben bunlardan dediğim gibi her daim memnun kaldığım için gönül rahatlığı ile başkalarına da önerebiliyorum. Telefonları yanılmıyorsam:212.6335037. Ben bir görüş derim. Yerli malı malzeme ile yapılanlar bildiğim kadarı ile daha ucuz, yabancı mekanizma ile üretilenler ise daha pahalı oluyor.
Kolay gelsin.

çok teşekkür valla evde 3 tane var dedimya birini hiç kullanamadım..memnun kalmadığımı söylediğimde bi dayak yemediğim kaldı..ortez elimde kaldı..

Üst Alt