Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşveren beni özürlü statüsünde çalıştırmak istiyor. Avantajları ve dezavantajları..? [Soru]

saracoglu1977

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
İşveren beni özürlü statüsünde çalıştırmak istiyor. Avantajları ve dezavantajları..? [Soru]

resmi kurumlara işe girmek için devlet hastanesinden yeni %40 üzeri bir rapor alacağım bu cuma raporumun aslını alacağım ama şu an çalıştığım şirketim sakat statüsünde 2 kişi çalıştırmak zorunda olduğundan beni normal kadrodan özürlü kadrosu almak istiyorlar ben fazla sicak bakmıyorum bu olaya. bilgili arkadaşların bilgisi ve görüşlerine ihtiyacım var
özürlü kadrosuna geçmem benim için mi iyi olur kötü mü?
maaşımda değişiklik olur mu?
bi rde raporumun bir fotokopisi iş yerine verince diğer resmi kurumlara başvurumda raporum fotokopisle başvuru yapabilir miyim?

Re: DEVLET HASTANESİ RAPORU

1) Evet.Erken emeklilikten yararlanmış olursunuz.
2) Maaşınız net 22,50 YTL artar.

3 )raporun fotokopisiyle hiçbir kurumda iş yapamazsın hepsi aslını ister xbu nedenle alırken aslı gibidir kaşesi bastırarak alabildiğin kadar çok al

türkiyede ikematgah vesikalık resim birde sağlık raporu peynir ekmek gibi gidiyor
artık bunları ne yapıyorlarsa bilmiyorum

arkadaşlar raporun aslını götürüp tekrar aslı gibidir diye rapor alabilirmiyiz?

Üst Alt