Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşyeri sicil nosundan işyeri adresi bulabilir miyiz? Primler başkasına yazılmış!

asilçocuk

Üye
Konular
71
Reaksiyonlar
0
Merhaba.

Babamın ssk hizmet dökümüne baktığımda 3 ay başka birinin ismi gözüküyor. İşyeri sicil nosundan firmanın ismini öğrenebileceğim bir adres var mı? Çünkü emeklilikte bu 3 ay bizim için önemli.İNŞALLAH babamın t.c. no su ile girdiğim dökümde gözükenler bizim aleyhimize değildir.

Bildigim kadar bunu SSK müdürlüklerinden ögrenebilirsin.Ben bir arkadaşımı aradım Nace kodlarından hiçbirşey çıkaramadım.Nette bulmak çok zor.SSk ya durumu anlatırsan yardımcı olurlar.

Ssk hizmet dökümünde başka birinin ismi gözüküyor?

Merhaba.Geçenlerde babamın hizmet dökümüne baktığımda 1976 yılında 90 gün başka birinin ismini gördüm,daha sonraki yıllarda babamın ismi devam ediyor.Bu aylar emeklilik için çok gerekli,ucu ucuna karşılıyor.Bu 90 gün babamın aleyhine olabilir mi?Oysa ben babamın t.c nosu ile döküm alıyorum.

Üst Alt