s.a arkadaşlar bugün canım çok sıkkın yeminle işyerinde olmasaydım oturup ağlayacaktım. ben mevsimlik işçi olarak kamu da çalışıyorum aslında mesleğim elektonik bilgisayar üzerine ama iş bulamayınca mecbur böyle saçma sapan adamların yanına çalışıyoruz. ayrıca benim engelli durumum var. bugün öğlen yemeğinden sonra çay için bir arkadaşın odasında oturunca laf evlilk ten açıldı bende bekarım orda çok bilmiş aklı evvel bir arkadaş ileri geri konuştu yanımda benle yaşıt bir arkadaş vardı kadrolu orda yaa bak diyor adam 7 yaşından beri çalışıyor sen bu yaşa kadar ne yaptın diyor insan o anki psikoloji ile düşünemiyor ben onun yaşındayken doktor doktor gezip hastalığıma çare arıyordum demek aklıma gelmedi. biraz da ben bugüne kadar ağır işlerde pek çalışmadım hep genelde ofis büro tarzı işlerde çalıştım o yüzden burası zor geliyor bu yönümü de çok eleştiriyorlar işin acı kısmı durumumu en başta anlattım onlara ama adamlar hala bildiğini okuyor çok kırıldım. insanlardan nefret ediyorum bu ara sık sık intiharı düşünür oldum .. imkanım olsa insanlardan uzak yerde yaşayacam ...