Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İyi Gün Dostum

Sema

Aktif Üye
Konular
75
Reaksiyonlar
1
[FONT=Verdana][SIZE=2]İyi gün dostum var benim :eek: [/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2]En mutlu anımda heyecanla telefona sarılıp arayabildiğim , sevincimi paylaşabildiğim, başıma gelen iyi durumları anlatabildiğim. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2]Bilirim ki ; benim mutluluğumla mutlu olup aynı sevinci hisseder , başarılarıma sevinir. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=2]Yine bilirim ki üzüntülerimde de yanımdadır. İyi ki varsın iyi gün dostum , başıma gelen en büyük şanslardan birisin sen … :)[/SIZE][/FONT]

[FONT=Verdana][SIZE=2]Üzüntülerimi sıkıntılarımı paylaştığımda dinleyebilecek , teselli olabilecek , başıma gelen kötü olaylarda destek olabilecek bir çok “kötü gün dostu”m olduğunu da bilirim. Hatta üzüntülü , acılı halimle insanların gözüne sempatik görüneceğimi de bilirim. Bazılarının “Vah , vah” derlerken gözlerindeki belli belirsiz ışıltının farkında olurum. :rolleyes: Acıyı paylaşmak , mutluluğu paylaşmaktan daha kolaydır kötü gün dostları için... [/SIZE][/FONT]

[FONT=Verdana][SIZE=2]Diyorum ki ; bu kadar çok bilmesem , farkında olmasam… :confused:[/SIZE][/FONT]

[FONT=Verdana][SIZE=2]Sertab’ın dediği gibi … “Siz yine de incelikli davranın benim kadar değilse de…”[/SIZE][/FONT]

[FONT=Verdana][SIZE=2]http://fizy.com/q/sertab+incelikler#s/101nrr[/SIZE][/FONT]

Kötü gün dostları ihtiyaç hâlinde ortaya çıkarlar. ''Aslolan biz, kendimiz iyi günlerimizde 'kötü gün dostlarımızı' öncelliyor muyuz?'' diye düşünmeliyiz.
Paylaşım için teşekkürler sema...

İlgin için teşekkürler ,
Yazımda farklı bir durumdan bahsetmiştim aslında . Günümüzde "iyi gün dostu" bulmak zor . Bizim mutluluğumuzla mutlu olan dost , gerçek dosttur demek istiyorum :) Artık iyi haberlerimizi saklar olduk insanlardan :rolleyes:

Başlık ve metne sadık kalarak ben de bu konuda sesli düşündüm. Farlılıklar, farklı düşünceler olabilir. Sen diyorsun ki: Bizim mutluluğumuzla mutlu olan dost , gerçek dosttur. Ben de gerçek dostlarımı sadece kötü günlerimde yanımda buluyorum.
Belirttiğimiz tema neredeyse aynı tema; yanılıyor muyum Sema?:)

Pek sayılmaz :)
Nerden baktığına bağlı tabi ... Sesli düşünmek fikrini tuttum ayrıca :) Keşke herkes sesli düşünse :eek:

Üst Alt