Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İyi huylu şizofreniye rastladınız mı?

• Konbuyu başlatan geçmişim bedeli
  • Başlangıç tarihi
G

geçmişim bedeli

Bildiğime göre çok nadir de olsa şizofreni kişisel gelişim ve özgüven açısından yararlı olabiliyor. Ben bunu 6 senelik psikoz hayatımda 5-6 ay kadar yaşadım. Kendimi mehdi zannediyordum. Herşey mükemmeldi yani o kdr enerjik ve mutluydum ki anlatamam. Dünya yansa umrumda değildi bide cennet vardı ucunda. Muhteşem bi yaratıcı sevgisi vardı sürekli mutluluktan gözlerim dolardı. 5 vakit namazımı kılardım buz gibi suda banyo yapardım bedene iyi gelsin diye. Spora başlamıştım çok iyi enerjim vardı deli gibi ağırlık kaldırıyordum sonra muaythaiye başladım orda da dikkatini çekmiştim hocaların arkadaşların fln..
derken..
yavaş yavaş bu cinler ne zaman gidicek diye beklerken.. aylar geçti yılbaşında gitçekler diye bekledim olmadı doğum günümde gitçekler diye bekledim olmadı işi bıraktım eve kapandım kabus gibi seneler geçirdim.
Şuan ise neden hastalandığımı ve aslında hiç cinlerin olmadığını anladım 2-3 aydır cinsiz yaşıyorum.

Üst Alt