Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İzindeyken hastaneye gidip muafiyet için heyete çıkabilir miyim?

eren5858

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaslar ben hatayda askerlik yapmaktayim kanuni izinime geldim uyum bozuklugundan dolayi istanbulda sevk aldigim bi psikiyatri beni saglik kuruluna heyete cikarabilirmi yoksa hataydami olmasi gerekiyor

veya istanbuldaki gata sultanabdulhamid yapabiliyormu

İlaç tedavisi verdi mi kaç aylık askersin

Kardeşim bende hava değişimindeyim. Askerlik şubeme gitsem askeri hastaneye gönderiyorlar mı?

Bende 4 aylık askerim 2 aydır ilaç tedavisi verildi hava değişimi bile vermediler. Anlayacağın 2 aydır ilaçlar mal etti beni 10 gün sonra bitiyor ilaçlar kıta anket ve işlevsizlik formu istediler bakalım ne oluyor

arkadaslar istanbuldaki gata mehmetcik poliklinigi heyete cikarabiliyormu hatayda askerlik yapsamda

edocan34

askerlik yaptigin yerdemi yasadigin sehirdemi ben suan istanbuldaki gataya gidiyorum bakalim nolcak

birligime gitmem gerekiyormus

Son düzenleme:
eren5858

dostum şizofren olmadığın veya bedeninde askerliğine engel olabilecek bir kusur olmadığı sürece hava değişimi almadan heyete çıkamazsın.

Eren kardeşim sana diyorum ki askerden hava değişimine geldim psikiyatriden dolayı. Şuan oturduğum şehirdeyim. Askerlik şubesine gitsem askeri hastaneye sevk ediyor mu?

dostum sevk alirsin ama psikiyatride kendi sehirindekiler ilgilenmiyor askerlik yaptigin yerdekiler hava degisimi veya heyete cikarabilir seni diyorlar

eren5858
İlaçta yükseltme yaptı bide kağıt verdi birliğine gidince psikiyatri sevki uygundur dedi. Birliğin oradaki hastane karar verir biz veremeyiz dedi.

yarın birligime ben donuyorum ama buraya giremicem tuşluyu zor kullanıyoruz bizde

Benimde usta birliği yerim açıklandı bugün.55 gün acemilik yaptırdılar Allah tan 30 günü hava değişiminde geçti. Erzincana düşmüşüm .. Bakalım herkes usta birliği rahat diyor

Usta birliğindeki koşullar her zaman daha iyidir...

Üst Alt