Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İzmir Altay Ampute Futbol Takımını Destekleme gecesine davetlisiniz.

ayyüzlü

Aktif Üye
Konular
101
Reaksiyonlar
1
Arkadaşlar;

29 eylül'de İzmir Altay Ampute Futbol Takımını destekleme gecesi düzenlenecektir. lütfen geceye katılarak ya da katılımı arttırarak ,engelli takım arkadaşlarımıza destek olalım.

Yanlışım yoksa Türkiye'de ampute futbol takımı çok azmış,hatta koca İstanbul'da sadece 1 tane ampute futbol takımı varmış bu çok üzücü... Gelin var olan takımlarımızı ayakta tutalım...Hepinizi Altay Ampute Futbol Takımının gecesine bekliyorum.

NOT:gecenin yapılacağı yer konusunu daha sonra bilgi vereceğim.

Altay ampute futbol takımının gecesi fuar golfte olucak ve bilet fiyatları 100 tl ilgilenenlerin bilgisine.

lütfen ilgilenin :)

Arkadaşlara başarılar diliyorum.inşallah çalışmaları devam eder...

giriş ücretini herkes karşılayamaz sanırım:(ama bu destek olunmayacağı anlamında gelmez gelmemeli..

evet ücret malesef biraz tuzlu. takımın tanıtımı için öncelikle sponsor olunmasını ve tanıtımı sağlayacak basının ilgilensin istiyorum.

yeni asır gazetesi bu pazar 5.sayfada Altay ampute takımı oyunculardan bir arkadaşa yer verdi. bu yetmez ben genel gazete ve tv'lerden de tanıtım yapılmasını istiyorum bu nedenle destek olacak yürekliler arıyorum:)

çok güzel bir davranış...ve bence yerinde bir arayış..sesini duyan çıkacaktır...güzel yüreğine selam

sağol öykücüm. umarım sesimizi duyurabiliriz.

teşekkürler

bir altay ampute futbol takımı oyuncusu olarak sizlere bu duyarlılığınızdan dolayı teşşekkür ederim

ne demek arkadaşım. keşke elden bişeyler gelse de daha fazlasını yapsak. Bu arada takım arkadaşın Evren de arkadaşım olur:)hepinize başarılar diliyorum, yolunuz açık olsun.

teşekkür ederim maçlarada bekleriz.evren enteresan insan çok alem kendisi :)

Üst Alt