Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İzmir'de ehliyet için il sağlık komisyonu nerede?

msg

Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
2
Merhabalar. İzmirli arkadaşlar, İzmir"de yeniyim. Arkada ehliyet değişimi için muayene oldum. Komisyona sevk etti. İzmir'de ehliyet için il sağlık komisyonu İzmir de nerededir. Bana açık adres yer bilgisi verebilir misiniz.Konak daki yeri aradım farklı şeyler söyledi net bir adres vermedi. Tesekkurler

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Reaksiyonlar: Clio
İl Sağlık Müdürlüğü kampüsünde olmuyor mu genelde sağlık komisyonları ?

Schizophrenia

Sonun da ogrendim.Oturduğunuz ilçeye göre de değişiyormuş, bu nedenle net bulamamistim. Benim Urla olduğu için İzmir'de cicipark diye bir yer varmış. Onun içinde bir birimi varmış il sağlık müdürlüğünun. Komisyon orda toplanıyormus.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Reaksiyonlar: Clio
msg

Siz öğrenmişsiniz, ben yeni gördüm. Evet ilçeye göre değişiyor. Karşıyaka için Çiğli'de oluyor mesela.

varynatın orada ciciparkın içinde

@msg,

Nasıl bulabildin? Kime sordun? Telefonu veya adres bilgisi varmı? Ben TORBALI da oturuyorum. Bir türlü bulamadım. Teşekkür ederim.

Ne mutlu size..! Ben TORBALI için bir türlü bulamıyorum. Bir yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.

Üst Alt