Selam renkly; Dr. Bayram mavışoğlu hakkında özelimde benden bilgi istemişsin bura da da sana ve ilgilenen diğer arkadaşlarıma yardımcı olmaya çalışayım.
Evet o dr.u iyi biliyorum benim olmam gereken iki ameliyatım vardı birilerinin tavsiyesiyle ona gitmiş özelde muayene olmuştum çünkü para vermeden hastanın yüzüne bakmayan bir adam işini sadece parayla görür tamam gerekirse verilir ama hakkını da vermesi gerek bir dr.dan beklediğimiz bu değil mi ? neticede verdim parayı birinci ameliyatımı oldum ama adam öyle biri ki parayı verdikten sonra yüzüne bakmaz ameliyat olduktan sonra hastanede 13 gün yattığım sürede zar zor 2 kere görüşebildim bunun dışında asistanlarına işi yaptırır hasta asistanlarla muhatap olmak zorunda, hasta dr la iletişimde olmak, bilgi almak, ağrısı sıkıntısı karşısında fikir almak ister ama bu adamdan öyle bir şey bekleme sert bir adam hastaya ilgisi alakası yok tersler vs.vs neyse ameliyatı oldum ilgisizliği alakasızlığı dışında neyseki ameliyatla ilgili sıkıntı yaşamadım buna rağmen onun ilgisizliği yüzünden ne olursa olsun ikinci ameliyatımı onun yanında olacağımı konuşmamıza rağmen kesinlikle ona olmamaya kakar verdim çünkü benim için çok önemli bir ameliyattı her an dr.la iletişimde olmam gerekliydi ki bu adam öyle biri değil benim için dr.un başarılı olmasının yanında çok önemli olan başka bir konuda insancıl olması kibirli olmaması hastaya yardımcı olma konusunda hastasını o zor zamanlarında yalnız bırakmamalı moral ve destek vermeli bayram mavuşoğlu nun bu özelliklerden nasibini alamamış bir dr.olduğunu gördüm ikinci ameliyatımı onun yanında olmaktan vazgeçtim Ankara da çok iyi bir dr. buldum ameliyatımı oldum çok şükür iyi bir dr. ve insancıl biri. Yalnız şunu da belirteyim seninle bir farkımız var benim ameliyatım kalça çıkığı değildi bacak uzatma ameliyatı oldum ben
Bunlar benim yaşadığım tecrübelerim, kendi fikrim gerisini sana bırakıyorum arkadaşım düşün taşın umarım doğru karar verir şifanı bulursun
Geçmiş olsun