Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İzmir'de tren için refakatçı kartı nereden çıkartılıyor?

vedanur

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
Merhaba. İzmir'de refakatçı kartı nereden çıkıyor bilen var mı? Otobüs için olanı demiyorum. Bugün tren istasyonu refakatçi bedava dedi ama kartı nereden çıkartacağımı bilmiyorum.

arkadaşım refakatçı kartı eğer ağır özürlüysen sen kendi kartını nereden çıkardıysan aynı yerden çıkaraçaksın.izmirde izban veya metro içinmi istiyon yoksa TCDD içinmi istiyon

vedanur refekatcı kartını eshotun konakdaki engelli ve 65 yaş kartı çıkarılan yere başvurman yeterli

özer özkan;

TCDD için diyor tren için tren için konak vermiyor kart tren için kart verildigini ilk defa duydum benim bildigim beyaz özür kartlari kullaniliyor 0 indirim uygulaniyor onun haricinda extra kart gerek yok... :)

yeni kanun çıktı raporun %90 üzeri işe üçretsiz gidip gelebiliyorsun eger raporun %100 işe raporunda birisinin yardımına muhtaçdır yazıyorsa yanında iştediğin kişiyi götürme hakkın var arkadaşlar bu kanun yeni çıktı buludugunuz tcdd yollarına raporunuzla gidin raporunuz uygunsa iştediginiz yere bilet alabilrisiniz bilginiz olsun

Laf olsun torba dolsun işleri bunlar.

Özürlü sakat herneyse oranımı var sakatlara ayrımcılık yapmak anayasayla yasaklandığı halde,
kamu kurumu yerel belediye onu takmıyor sakatları kendi arasında ayrıma tabi tutuyor.
Türkiyede komedi böyle doğuyor.
Tekerlekli sandalyedeki ağır özürlü nasıl bişnecekmiş anahat ve banliyo trenlerine bşrde onu anlatsalardı.
Sağlam insanlar bile kırk besmeleyle inip biniyor.

İzmirde bahsettin tren şehir içi olan anladığım kadarıyla...rehakatçı kartınıda eshotan çıkartacaksın..yani belediye ötobüslerine biner gibi...ben her gün o treni kullanıyorum.....İzmir belediyesinin bana vermiş olduğu kart ile hem otobüslere hemde trene bedava biniyorum....hiç bir ücret ödemeden...

Manisali;

90 lık rapor yeterli değişmiş.ayrıca birisinin yardımna muhtaçtır yazması gerekiyormuş

Üst Alt