Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kader desek ya sonrası....[O An]

kr@l

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
O an'a Kader desek devamına ne demeli. Benim için O an'ımdan ziyade sonrası daha önem kazandı. O anı anlatan bir kaç cümle kafamda belirdi. bende o birkaç cümle ile o anımı anlatmak istedim.

O AN............
Tarih 30 Eylül 2001, etrafım insan seli, saat 14.36 da dünya beni merkezine alarak hızla döndü.. Durduğunda belim kırık yanımda Eşim ve çocuklarımla artık yalnızdım.

Evet içinde bulunduğum otobüs taklalarla yuvarlanıp belimi kırdı ama beni yaşamda koparamadı. Kaza öncesi herkese hep karşılıksız iyiylikler yapmış ve hepsini çoktan unutmuştum bile. Ondanmıydı bilmem etrafım insan seli idi. Ama o an'dan sonra hepsi ama hepsi yok oluvermişti. İyiki de bu kazayı yaşadım. iyikide hepsi yok oldu çünkü artık eskiden olduğu gibi şimdi de yanımda olan beni seven ve benim canımdan çok sevdiğim eşim ve çocuklarımla daha mutluyum. Ben yeni dünyamızı karşılaştığımız zorlukları yada güzelliklerin bu bölümde paylaşılmasından yanayım.
[/b]

Geçmiş olsun arkadaşım
evet söylediklerini aynen yaşadım kim gerçek dost belli olmuyoo
yanında kim kaldı ise işte dostun odur artık
bende ona yanarım birtana gerçek dostum yokmuş hepsi iyi gün dostu
kader dersen daha iyi olur katlanması bu hayata (demessen isyan edersen aileni üzmekten başka bi şeye yaramazzz)
umarım bundan sonra gerçek dostbulursun.....

Yener-01 sevgili kader arkadaşım ilgi ve dileğine çok teşekkür ederim. Ben dostsuz kalmaktan ziyade yeni yaşamımızda insan ilişkilerine dikkat çekmek istedim.

İyiki de bu kazayı yaşadım. iyikide hepsi yok oldu çünkü artık eskiden olduğu gibi şimdi de yanımda olan beni seven ve benim canımdan çok sevdiğim eşim ve çocuklarımla daha mutluyum.

Sayın Kral geçmiş olsun diliyorum.
Mesajınızı okuyunca inanamadım.
nasıl sığ,bencil bir düşünce dedim.
Sağlıklı birinin,
iyiki sakat kalmışım demesi çok büyük bir ruhsal sorun bana göre ..
acaba eşiniz sizin sandalyenizi ömrünün sonuna kadar,
arkadan itecek olmasından memnun mu?
sorun bakalım keşke sakat kalmasydın dediği anlar hiç olmuyor mu?
ya da yazık eşinize size destek olayım derken
kendini unutmuştur hayatın içinde..
tipik seven kadın kimliğine bürünmüş .
bu psikoloji acaba eşiniz sakat kalsaydı
iyiki sakat kalmışsın dedirtir miydi size?
o zamanda canımdan çok seviyorum dermiydiniz?
ben demezdiniz diyorum.

belki hiç bir sorununuz yok şu an herşey eskisi gibi
yalancı dostlarınız hariç..
Ama hiç bir şey eski sağlığınızı geri getirmiycek
ömrünüzün sonuna kadar bir sandalyede oturacaksınız.
eşinizde sandalyenizi katlıycak,sizi itecek vs.. vs..
sizde iyiki sakat kaldım diyeceksiniz..
bu düşünce kaderi hoş gösteriyorsa kader utansın bence..

sevgiler...

DOĞUMDAN ÖLÜME KADAR YAŞAYACAKLARIMIZ YARADANIMIZ TARAFINDAN BELİRLENİYOR ÖNCEDEN.SİZE DİYEBİLECEĞİM TEK SÖZ,ALLAH SİZE VE EŞİNİZE SONSUZ SABIR,GÜÇ VERSİN OLACAKTIR.HAYATINIZIN GERİ KALAN BÖLÜMÜNÜ SEVDİKLERİNİZLE AĞIZ TADI İÇERİSİNDE GEÇİRMENİZİ DİLİYORUM :D :D

Evet hayatın cilvelerinden biriside bu olmalı diyorum Sevgili Kader Arkadaşım İKİNCİBAHAR. İnsan aşırı iyi niyetli olunca herkesi kendisi gibi zannediyor ve elindeki imkanları herkese ikram etme hatasını ve gafletini yapabiliyor. İşte bu noktada yaşamış olduğum kaza imkanlarımı kendime eşime çocuklarıma sunma imkanını vermek sureti ile benim uyanmama vesile oldu. Ben bu kaza ile uykudan uyandım. Tabi ki size hak veriyorum elbette ömür boyu tekerlekli sandalye de yaşamak kolay olmayacak.... Benim ki doğru bir bakış açısı olmayabilir.... Ama telefon fihristinizde, bilgisayarınızda yada cep telefonunuzda kayıtlı binlerce insanın aslında dost olmadığını öğrenmek için birşeyler yaşamak gerekiyormuş. Ben biraz ağır yaşayarak öğrendim.

Elbette yaşadığım olay sıradan bir olay değil. Elbette kendimin eşimin ve de çocuklarımın kabullenmesi kolay olmadı. Şeytan kulağına kurşun Onların böyle bir şey yaşamasını ben kaldıramazdım. O açıdan baktığımda da bu kazayı bana yaşattığı için rabbime şükrediyorum.

Ben ilginizden dolayı size ve o güzel dileklerinden dolayı Gülpembe-10 arkadaşıma çok çok teşekkür ediyorum.

cok gecmis olsun

sevdiklerin yaninda ve yasiyorsun, gerisi hikaye...

öncelikli olarak çok geçmiş olsun diyorum.
dediklerin çok doğru, ama siz yinede öncelikli
olarak yaradanın ve eş çocuklarınızın terkedilmişi
olmadığınıza şükretmelisiniz.
Bundan sonraki yaşantınızda inşallah bu gibi şeylerlen karşılaşmasınız.

çok geçmiş olsun kr@l . ailenle mutlu günler geçirmen dileğiyle...

Güzel Arkadaşlarım......
SuPerisi, Hasan Durmuş ve Roaccutane ilginiz ve dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkürler......

geçmiş olsun ALLAH cümlemize sabır sağlık versin.....

hani derler ya herşeyde bir hayır vardır bu olayda size çevrenizdeki gerçekleri göstermiş. siz sevgiyle bütün zorlukları aşmışsınız ne mutlu size.

Teşekkürler Fatih,

Teşekkürler GülenKız...

GEÇMİŞ OLSUN ALLAH SEN VE SEVDİKLERİNİ KORUSUN

insanlar cok namkörrrr

evet arkadasım öncelikle gecmiş olsun.bende kader deyip geciyorumm.saglamken yanımdan ayrılmayanlar.yolda karsılasınca görmezden geliyolarrrr.yazıklar olsunki buna bi anlam veremiyorum.onlardan istedigim bişey yokki.sadece bi slm.

Sevgili Kader Arkadaşlarım,

Dinç ve Tango ilgi ve duyarlılığınıza teşekkürler..

sanada teşekkürler

bizi bizden baska kim daha iyi anlayabilirki?

Üst Alt