Arkadaşlar Merhaba,
Derneğimizin 2012 yılı ortalarında başlattığı bir proje var ve bu proje kapsamında kadınlar için ücretsiz e-öğrenme eğitimleri hazırladık. 2 ay boyunca online olarak alınabilecek eğitimlerin içeriklerini aşağıda paylaşıyorum. Tek ihtiyacınız olan bir adet bilgisayar. Eğitimlerin sesli versiyonları da mevcuttur.
E-öğrenme eğitimlerinden faydalanmak için adınızı, soyadınızı ve e-posta adres bilginizi 19 Aralık Çarşamba gününe kadar bana özel mesaj atabilirsiniz. Sorularınızı da buradan alabilirim. 19 Aralık Çarşamba günü bu konu başlığını kapatmış olacağız.
E-öğrenme Eğitimleri
· İnternet ve Bilgi Arama
· Bilgisayar Kullanmak ve Dosyaları Yönetmek
· Bilgi Teknolojisinin Temel Kavramları
· Office 2010 Genel Özellikler ve Yenilikler Eğitimi
· Windows 7 Eğitimi
· Word 2010 Eğitimi
· Excel 2010 Eğitimi
· Powerpoint 2010 Eğitimi
· Outlook 2010 Eğitimi
· Yazılı iletişim teknikleri
· Stratejik pazarlama
· Proje yönetimi
* Neden sadece kadınlar diye soracak olursanız, derneğimiz sadece kadınlar için projeler üretiyor ve uyguluyor.
Derneğimizin 2012 yılı ortalarında başlattığı bir proje var ve bu proje kapsamında kadınlar için ücretsiz e-öğrenme eğitimleri hazırladık. 2 ay boyunca online olarak alınabilecek eğitimlerin içeriklerini aşağıda paylaşıyorum. Tek ihtiyacınız olan bir adet bilgisayar. Eğitimlerin sesli versiyonları da mevcuttur.
E-öğrenme eğitimlerinden faydalanmak için adınızı, soyadınızı ve e-posta adres bilginizi 19 Aralık Çarşamba gününe kadar bana özel mesaj atabilirsiniz. Sorularınızı da buradan alabilirim. 19 Aralık Çarşamba günü bu konu başlığını kapatmış olacağız.
E-öğrenme Eğitimleri
· İnternet ve Bilgi Arama
· Bilgisayar Kullanmak ve Dosyaları Yönetmek
· Bilgi Teknolojisinin Temel Kavramları
· Office 2010 Genel Özellikler ve Yenilikler Eğitimi
· Windows 7 Eğitimi
· Word 2010 Eğitimi
· Excel 2010 Eğitimi
· Powerpoint 2010 Eğitimi
· Outlook 2010 Eğitimi
· Yazılı iletişim teknikleri
· Stratejik pazarlama
· Proje yönetimi
* Neden sadece kadınlar diye soracak olursanız, derneğimiz sadece kadınlar için projeler üretiyor ve uyguluyor.