Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kalça protezi için Bursa'da Ömer Faruk Bilgen'e ameliyat olan var mı?
Gerçekten yardımınıza çok ihtiyacım var.Yaşadığınız sorunlar nelerdi,ne kadar zamanda ayağa kalktınız,öneri ve tavsiyeleriniz.Lütfen bunu benden esirgemeyin.
bende bursada uludağ ünüversitesinde ömer faruk bilgenin kardeşi sadık bilgene ameliyat oldum kesinlikle ömer hoca en iyisi 7-8 yıldır ünüversiteye devamlı gidiyorum eniyi hoca olduğu söyleniyor hiç daha olumsuz birşey duymadım zaten prof.dr. kendisi kalça ameliyatlarında en iyisi o kardeşi sadık hoca diz ameliyatlarına bakdığı için ben ona gittim...
ben 9 sene öncesi ömer faruk bilgeye ameliyat olmuştum.birde bende tümör vardı iki büklümdüm temizleyip protez konuldu şimdi çok sağlıklıyım bence türkiyede değil dünyada ilk 3 e girer..
Prof.Dr. Ömer Faruk Bilgen 23 Ekim Salı (yarın) 14.00'de Merinos AKKM Koza Salon'da "Yaşamımızda Eklemler"i anlatacak. (BURSA)
kendisi medicabil hastanesi kurucusu ve beni de ameliyat eden doktorum. Bilgili bi hocadır. tavsiye ederim.
Ortopedi doktoru..