Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalıcı kalp pili takılması rapor oranımı yükseltir mi?

inalercan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar 2016 da kalp krizi geçirdim 1 stent var 2017 de kalp yetmezliği teşhisi konuldu ve %50 oranda engelli raporu ile vergi indiriminden faydalanarak emekli oldum 2023 ocak ayında bıotronik ıcd kalıcı kalp pili takıldı takılan kalp pili %50 olan engelli oranını yükseltirmi eğer yükseltirse tahmini %kaç oran olur?Teşekkürler.

bilgisi olan yada cevap verecek bir allahın kulu yok mu?

merhaba arkadaşlar ben 2016 da kalp krizi geçirdim 1 stent var 2017 de kalp yetmezliği teşhisi konuldu ve ef 30 ile %50 rapor alarak vergi indiriminden yararlanıp %50 rapor ile emekli oldum 2023 ocak ayında bıotronik kalıcı kalp pili takıldı pil takıldıkdan sonra rapor oranı yükselir mi eğer yükselirse % oranı ne olur bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım var teşekkürler.

Üst Alt