herkese selam;
sitemize yeni üye oldum. öncelikle böyle bir setiye hazırlayan, emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
kendimden kısaca bahsetmek gerekirse; evliyim, 2 çocuk babasıyım, 15 yıldır devlet memuru olarak çalışmaktayım.
kısaca sorunumdan bahsetmek isterim. 31 aralık 2009 sabahı kalp krizi geçirdim. aynı gün adana numune eğitim araştırma hastanesinde acilen operasyona alındım ve yapılan anjio sonrasında kalp anadamarlarımdan 2 tanesine stend uygulandı. 1 taneside %20 oranında tıkanıklık olduğu için herhangi bir şey yapılmadı. ve istirahat verildi 1 ay sonra bir daha gel ve rapor hazırlayalım dediler. ancak anjiodan 2 hafta sonra küçük bir rahatsızlık daha geçirdim evimiz acıbadem hastanesine yakın olduğu için direk bu hastaneye gittim ve kontrol amaçlı bir daha anjiodan geçtim. kalp zarında çok küçük oranda zedelenme olduğunu ve rahatsızlığımın bundan kaynaklandığını söylediler ve 2 gün gözetim altında tuttular. hastaneden taburcu olurken bana ilaç raporu verildi, ilaç raporunda konulan tanı olarak Koroner Arter Hastalığı (ICD-I-25), Hiperlipidemi LDL-K:131mg/dl (ICD-E-78) ve Kalp Yetersiszliği gösteriliyordu iliçlarım ise;
1- Coraspirin 300 mg.
2- Danitrin Forte 20mg.
3- Delix 2,5mg. (Çentikli Tablet)
4- Aldactone A 25 mg.
5- Saneloc 50 mg.
6- ismini şu an tam hatırlaümıyorum ama sanırsam coreston 20 mg olması lazım.
ayrıca; en az 6 ay boyunca Dilaxol 75mg. kullanacaksın dediler ve kullandım.
beraber çalışmış olduğum iş arkadaşlarım neden rapor almıyorsun dediler (Vergi indirimi ve emeklilik için) bende bu işin nasıl olduğunu nasıl başlayacağımı bilemedim. böyle bir rapor almak istiyorum derecesi kaç olur bilgi sahibi arkadaşlarımızdan yardım bekliyorum.
konulan Tanı : 1- Koroner Arter Hastalığı 2- Hiperlipidemi 3- Kalp Yetersizliği
yardımlarınız için şimdiden teşekkürlerimi bir borç bilirim.
saygı ve sevgiyle kalın.